Hesabım
    Disney+ 1 Yılda 100 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

    Disney+ dijital streaming platformu, büyük bir başarıya doğru koşuyor.

    Disney+ dijital platformu açılalı yalnızca 16 ay oldu. Geçtiğimiz gün yapılan açıklamaya göre henüz bu kadar kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen 100 milyon kullanıcıya erişildiği açıklandı. Bu konuda Disney CEO'su Bob Chapek bir açıklamada bulundu ve platforma yapılan devasa yatırımların büyük payı olmasından söz etti.

    Disney+, 12 Kasım 2019 tarihinde açılışını yapmıştı. O dönemde ilk olarak The Mandalorian dizisi izleyici karşısına geçmiş ve milyonlarca kullanıcıyı platforma çekmişti. Disney+ henüz ülkemizde ve daha birçok ülkede açılışını yapmadı. Buna rağmen 100 milyon kullanıcıya ulaşıldı. Disney CEO'su Bob Chapek, bu konuda şu sözleri sarf etti:

    "Disney+'ın 100 milyon kullanıcıyı aşan muazzam başarısı bu konuda daha tutkulu olmamız konusunda ve yüksek kalitede içeriklerin üretilmesi için yatırım yapılması konusunda ilham vermeli. Aslında her yıl için 100 içerik belirledik. Bu içeriklerin kategorileri arasında Disney Animation, Disney Live Action, Marvel, Star Wars ve National Geographic bulunuyor. Doğrudan tüketiciye hitap etmek şirketimizin önceliği ve güçlü içeriklerimiz tam gaz büyümeye devam edecek."

    Platform Amerika dışında Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, Avrupa, Latin Amerika ve son olarak Singapur'da açılışını yaptı. Böylece toplamda 59 ülkede izleyicilere ulaşmayı başardı. İki sezondan oluşan The Mandalorian'ın yanı sıra geçtiğimiz hafta sona eren WandaVision dizisinin, izleyici açısından Disney+'a büyük bir katkısı oldu. Gelecekte Loki, Hawkeye, The Falcon and The Winter Soldier, Obi Wan Kenobi, Andor, The Moon Knight, She Hulk, Mrs. Marvel gibi dizileri platformda göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top