Hesabım
    "Bu Nasıl Sarışın" Oyunu Yapılıyor!

    Legally Blonde serisine bir oyun geliyor.

    Reese Witherspoon'un başrolünde yer aldığı Legally Blonde serisine üçüncü film geliyor. Ama film gelmeden önce Legally Blonde oyununun geleceği açıklandı. TJ Munusamy'nin yaptığı duyuruya göre Android ve iOS üzerinden erişime açılacak olan oyun Avustralyalı oyun stüdyosu PlaySide'a tasarlattırılıyor.

    Legally Blonde mobil oyununun ücretsiz olarak kullanıcılara sunulması planlanıyor. PlaySide oyun stüdyosu daha önce de birçok önemli TV dizisi ve blockbuster filmin oyununu tasarlamıştı. Bu oyunlar arasında BatmanJumanji ve The Walking Dead bulunuyor. PlaySide, oyun projesi için MGM ile işbirliğine gidecek. Böylece hayatı belki de herkesten çok seven Elle Woods, bir oyun karakteri olarak karşımıza çıkacak. Legally Blonde: The Game, eşleştirme usulüne sahip olacak. Yani Candy Crush gibi aynı renk ya da aynı tasarımı olan cisimleri eşleştirme üzerine kurulacak. Ama bunun yanı sıra ilk Bu Nasıl Sarışın filminden birçok detaya yer verilecek.

    2001 yapımı Bu Nasıl Sarışın, zamanla kült bir komedi filmi haline gelmişti. Reese Witherspoon ve Luke Wilson'ın başrolünü paylaştığı film, alımlı bir kadın olan Elle Woods'un Harvard Hukuk Fakültesi maceralarını konu ediniyordu. Erkek arkadaşının onu aptal yerine koyması üzerine gücünü kendine kanıtlama kararı alan Elle Woods, intikamın soğuk yenilen hali gibiydi. Kadın gücünü eğlenceli bir şekilde beyaz perdeye aktaran Legally Blonde serisine şimdilerde üçüncü filmin geleceği konuşuluyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top