Hesabım
    Friends, Tüm Bölümleriyle Yakında Netflix Türkiye'de!

    Netflix, Friends'in yayın tarihini resmi olarak duyurdu

    Gelmiş geçmiş en çok sevilen ve tekrar bölümleri de orijinali kadar izlenen dizilerin başında gelen Friends, 1 Nisan 2021 tarihi itibarıyla, tüm bölümleriyle Netflix Türkiye'de yayında olacak. Belirli zaman aralıklarıyla platform değiştiren ama her seferinde, ait olduğu platformun en çok izlenen içeriği olan Friends, 1 Nisan'dan itibaren Netflix Türkiye'de yer alacak.

    Toplam 10 sezon ve 235 bölümden olulşan efsane dizide, Jennifer AnistonCourteney Cox, Lisa KudrowMatt LeBlancMatthew Perry ve David Schwimmer başrolleri paylaşıyor. Yayın hayatı boyunca onlarca kez Altın Küre ve Emmy adaylıkları kazanan dizi, bunların birçoğunu da kazanmayı başardı. Dizi, konuk oyuncularıyla da her zaman ses getirmeyi başardı.

    Yakın zamanda, Amerika yayın haklarını satın alan HBO Max, özel bir bölüm planladığını ve bütün oyuncuların tam kadro bu bölümde yer alacağını açıkladı. Özel buluşma, karakterlerin yıllar sonra yeniden bir araya gelmesi üzerinden ilerleyecek ve sadece bir bölümden oluşacak. Özel bölümün, bu yılın ilerleyen aylarında yayınlanması bekleniyor.

    Friends, çocukluk arkadaşı olan Monica ve Rachel, Monica'nın ağabeyi Ross, Ross'un üniversiteden oda arkadaşı Chandler, Chandler'ın ev arkadaşı Joey ve Monica'nın eski arkadaşı Phoebe'den oluşan çok yakın arkadaş grubunun yaşadıklarını anlatıyor. Geçmişleri bir şekilde bir yerde kesişen bu 6 arkadaşın yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. Müthiş bir mizah ile dostluk bağlarının içiçe geçtiği dizideki karakterler, 10 sezona yayılan hikaye boyunca izleyiciyle birlikte büyüyüp olgunlaşıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top