Hesabım
    Dean Charles Chapman Başrollü "Here Are The Young Men"den Fragman!

    Dram filmi "Here Are The Young Men'den yeni bir fragman paylaşıldı.

    Dean Charles ChapmanAnya Taylor Joy ve Finn Cole gibi genç yıldızları bir arada izleyeceğimiz "Here Are The Young Men"den resmi bir fragman yayınlandı. Signature Entertainment bünyesinde bulunan dram türündeki film, 2018 yılında çekilmiş ve geçtiğimiz yaz aylarında İrlanda'da prömiyerini gerçekleştirmişti. 

    “Here Are the Young Men”, Dublinli üç genç olan amaçsız Matthew, nihilist Rez ve dengesiz Kearney’e odaklanıyor. Bir büyüme hikayesi anlatan filmde Matthew, karizmatik arkadaşı Kearney tarafından zararlı düşüncelerin ve nihilizmin yer aldığı bir dünyaya çekiliyor. Matthew, kendi yolunu çizmiş bağımsız bir kız olan çocukluk aşkı Jen için yanıp tutuşurken, erken gelişmiş arkadaşları Rez paranoyaya yenik düşmeye başlıyor.

    Dram türündeki Here Are The Young Men'in yönetmenliğini oyunculuk kariyeriyle tanıdığımız Eoin Macken üstlendi. Oyuncuyu son olarak Nightflyers dizisinde izleme şansı yakalamıştık. Yönetmen olarak ise Dreaming For You, Christian Blake ve Cold uzun metraj filmlerini hayata geçirmişti. Here Are The Young Men'in oyuncu kadrosunda Queen's Gambit'in yıldız oyuncusu Anya Taylor Joy; Savaş filmi 1917'de parlayan oyuncu Dean Charles Chapman; Peaky Blinders'ın başarılı isimlerinden Finn Cole; Vikings ile tanıdığımız Travis Fimmel, Ferdia Walsh-Peelo, Susan Lynch, Ralph InesonConleth Hill gibi isimler yer alıyor. 

    Rob Doyle'un aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan Here Are The Young Men, 30 Nisan tarihinde dijital gösterimini yapmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top