Hesabım
    Brian Tyree Henry, "The Outside Story" ile İlk Başrolünü Canlandırdı

    The Outside Story'den resmi fragman geldi.

    Yakında Eternals ile Marvel kahramanları arasına katılacak olan yıldız oyuncu Brian Tyree Henry'nin başrolünde yer aldığı "The Outside Story"den resmi bir fragman paylaşıldı. Dram türündeki film, apartman dairesinde sakince yaşayan bir adamın yeniden şehir yaşamına giriş yapma hikayesine odaklanıyor.

    Kısa belgesel ve kurmaca filmleriyle tanınan Casimir Nozkowski'nin hem yönetmeni hem de senaristi olduğu The Outside Story'nin konusu ise şöyle: Charles Young, ikinci katta bulunan dairesinde düzenli bir hayat süren, içe dönük bir editördür. Onun hayatı, bir gün kapıda kalmasıyla bambaşka bir hal alır. Evine girmenin bir yolunu bulmaya çalışan Charles, bu süreçte uzak kalmaya çalıştığı dünyayla ve çevresindeki insanlarla yüzleşmek zorunda kalır.

    The Outside Story Casimir Nozkowski'nin ilk uzun metraj filmi olma özelliğini taşıyor. Filmde If Beale Street Could Talk, Widows, Superintelligence, Joker, Child's Play gibi filmlerin yıldızlarından Bryan Tyree Henry'ye yakında Space Jam 2'de karşımıza çıkacak olan Sonequa Martin-Green; Glow ile tanıdığımız Sunita ManiOlivia EdwardAsia Kate Dillon ve Rebecca Naomi Jones eşlik ediyor.

    Brian Tyree Henry'yi The Outside Story'nin yanı sıra yakında Bullet Train, Cyrano, The Woman In The Window, Godzilla vs Kong, Red, White and Water ve The Magician's Elephant filmlerinde izleyeceğiz. The Outside Story, Samuel Goldwyn Films bünyesinde 30 Nisan tarihinde dijital gösterimini yapmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top