Hesabım
    Dev Patel’in Yönettiği ‘Monkey Man’in Hakları Netflix'in Oldu!

    Patel, ilk yönetmenlik denemesini Netflix'le sunacak..

    Netflix, "The Personal History of David Copperfield" ve "Lion" filmlerinin yıldızı Dev Patel’in ilk yönetmenlik denemesi "Monkey Man"in bazı istisnalar dışında, dünya haklarını satın aldı. Yayıncının film için yaklaşık 30 milyon dolar ödediği söyleniyor. Anlaşma, önceden mevcut anlaşmaların olduğu İspanya, Latin Amerika, İzlanda, Polonya, Rusya, Baltık Ülkeleri, Hong Kong, Endonezya, Pan-Asya PTV ve Çin'i kapsamıyor.

    Hindistan yapımı filmde Patel, şirket açgözlülüğü ve manevi değerleri aşındıran bir dünyayı tekrar ele geçirmek için hapishaneden çıkan, yıllar önce her şeyi ondan alanlardan intikam almak için yola çıkan beklenmedik bir kahramanı canlandırıyor. Senaryo Patel, Paul Angunawela ("Keith Lemon: The Film") ve Patel'in de başrolünü oynadığı "Hotel Mumbai"nin ortak yazarlarından John Collee tarafından yazıldı. Oyuncu kadrosunda ayrıca, Sharlto Copley ("Ted K") ve Sobhita Dhulipala ("Ghost Stories") yer alıyor.

    Film, Creative Wealth Media ("Candyman") ile birlikte BRON Studios ("Pieces of a Woman") ve Thunder Road Pictures (John Wick franchise) arasında bir ortak yapım. Patel, Thunder Road’dan Basil Iwanyk ve Erica Lee, Jomon Thomas, Samarth Sahni, Christine Haebler ve Anjay Nagpal'la birlikte yürütücü yapımcı olacak. Endeavor Content, anlaşmaya aracılık etti ve uluslararası satışları yönetti.

    ,

    Patel, "Bu macerada Netflix'le ortaklık kurduğum için çok heyecanlıyım. Umarım bu sektörde, hikayelerin, hepimizin hikayesi haline gelebileceği bir zamanda, türe yeni bir soluk getirebiliriz. Bir salgın sırasında film çekmek en hafif tabiriyle oldukça zordu, ancak çocukluğumdan hikayeleri yeniden hayal etmek ve onları aksiyon sinemasına olan sevgimle aşılama fırsatı bulmak mutlak bir keyif oldu. Basil Iwanyk, Erica Lee, Aaron Gilbert ve BRON ekibine benim gibi kanıtlanmamış bir film yönetmenine ses verdiği için teşekkür ediyorum." dedi. Netflix, filmi 2022'de yayınlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top