Hesabım
    Matt Reeves, "The Batman" Çekimlerinin Bittiğini Açıkladı

    The Batman'in setinden bir de görsel paylaşıldı.

    Çeşitli ertelemeler nedeniyle çekimleri bir yıla kadar uzayan The Batman'in setindeki çalışmanın tamamlandığı resmi olarak açıklandı. Yönetmen Matt Reeves, çekimlerin sona erdiğini bir görsel ile duyurdu. Çekimler ilk başladığında coronavirüs patlak vermiş ve sete ara verilmişti. İkinci ara ise Robert Pattinson'ın coronavirüs olduğunun ortaya çıkmasıyla başlamıştı.

    DC Sinematik Evreni'nin ana evrene dahil edilmeyecek olan filmlerinden biri The Batman olacak. Günümüzde geçmeyeceği bilinen The Batman'in geçtiğimiz yıl Mart ayından bugüne süren çekimleri sona erdi. Filmin başrolünde Bruce Wayne karakteriyle Robert Pattinson rol alıyor. Pattinson'ın her ne kadar Batman olacak olması eleştirilse de oyuncunun son yıllarda oyunculuğunda sergilediği başarı, Batman konusunda umutların yeşermesine neden oluyor.

    The Batman'in oyuncu kadrosunda Bruce Wayne rolüyle Robert Pattinson'ın yanı sıra, Catwoman rolüyle Zoe Kravitz, Carmine Falcon rolüyle John Turturro, Alfred Pennyworth rolünde Andy Serkis, The Riddler rolünde Paul Dano, Gil Colson rolüyle Peter Sarsgard, Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, The Penguin rolüyle Colin Farrell gibi isimler yer alıyor. Matt Reeves yönetmenliğindeki The Batman, Batman: Year One çizgi romanlarından ilham alınarak hayata geçirildi. Filmi, Joker'in yer aldığı bağımsız DC yapımları arasında göreceğiz.

    Diğer yandan Michael Keaton ve Ben Affleck, The Flash filminde Batman olarak karşımıza çıkacaklar. DC'nin bu karmaşayla nasıl başa çıkacağı bilinmiyor. The Batman, 4 Mart 2022'de gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top