Hesabım
    Sonic The Hedgehog 2'nin Çekimleri Başladı!

    Sevilen kahramanımız Sonic'in yer alacağı ikinci filmin çekimlerine başlandı.

    Jeff Fowler'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Sonic The Hedgehog'un devamı niteliğindeki Sonic The Hedgehog 2'nin çekimleri başladı. Fowler, sete geçiş yaptıklarını resmi olarak Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Söylenenlere göre 16 Mart tarihi ilk set günü oldu.

    Ben Schwartz'ın bir kez daha Sonic'i canlandıracağı Sonic The Hedgehog 2'nin çekimlerine başlandı. Paramount Pictures'ın daha önce yaptığı açıklamaya göre ikinci film, 8 Nisan 2022 tarihinde sinemalarda gösterimini yapacak. Paramount'un yeni kararına göre, vizyondaki yerini alan filmler 45 gün sonra Paramount+ dijital streaming platformunda yayınlanacak. İlk filmin vizyona girdiği dönem tam anlamıyla kaotikti. Çünkü filmin gösterim tarihi birkaç kez ertelenmişti. Ayrıca Sonic'in beğenilmeyen tasarımlarının yeniden yapılmasına karar verilmişti. Üstüne kısa süre sonra coronavirüs patlak verdi. Sonic The Hedgehog 2'de tüm bunlardan ders çıkarılmış olduğu umuluyor.

    Sonic The Hedgehog filmi, 95 milyon dolarlık prodüksiyon bütçesine karşılık 306 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiş ve böylece başarı kazanmıştı. Paramount Pictures bu durumdan son derece memnun kalarak ikinci filme yeşil ışık yakmıştı. Şimdi başlayan çekimlerde hangi oyuncuların kesin olarak yer alacağı bilinmiyor. Yalnızca Ben Schwartz ve Tika Sumpter'ın filmde rol alacağı biliniyor. Jim Carrey ve James Marsden konusunda elimizde bilgi bulunmuyor.

    Sonic The Hedgehog 2, eğer bir engel çıkmazsa izleyicileriyle 8 Nisan 2022'de buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top