Hesabım
    "Mission Impossible 7"den Vanessa Kirby'li Set Fotoğrafı!

    Christopher McQuarrie, Mission Impossible 7 setinden yeni bir görsel paylaştı.

    Mission Impossible: Fallout'un yıldız oyuncularından Vanessa Kirby, Mission Impossible 7'de ve 8'de karakterini canlandırmaya devam ediyor. Gelecek iki Mission Impossible filmi için anlaşma imzalayan başarılı yönetmen Christopher McQuarrie, Mission Impossible 7'den Vanessa Kirby'li bir görsel paylaştı. Yönetmen, Kirby'nin Pieces of A Woman ile Oscar'a aday gösterilmesini kutladı.

    Geçtiğimiz gün içerisinde açıklanan 93. Akademi Ödülleri adaylıkları, yılın öne çıkan filmlerinde çalışan herkesi mutlu etti. Coronavirüs salgını nedeniyle çok az filmin gösterimi gerçekleştirilebildi. Ancak birkaç sanatçı ve film dışında çoğu yapıma hak ettiği adaylıklar verildi. M:I7'ın yıldız oyuncularından Vanessa Kirby de Netflix'te yayınlanan Pieces of A Woman filminde sergilediği performansla En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ına aday gösterildi. Mission Impossible yönetmeni Christopher McQuarrie "Tüm Mission ailesi adına son derece hak ettiğin Oscar adaylığı için içtenlikle tebriklerimi sunuyorum." sözleriyle Kirby'ye iyi dileklerini iletti.

    Vanessa Kirby'nin En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ı rakipleri arasında Andra Day, Carey MulliganFrances McDormand ve Viola Davis bulunuyor. Mission Impossible 7 filminin çekimleri tamamlandıktan sonra ardından hemen Mission Impossible 8 filmi çekilemeyecek. Coronavirüs gerekçeleri, buna engel olacak gibi görünüyor. Paramount Pictures, M:I7 vizyona girdikten 45 gün sonra filmi Paramount+'ta yayınlama hakkına sahip olacak. Bir önceki filmde Ethan Hunt, işine başka bir ajanın karışması nedeniyle görevinde birçok aksaklık yaşamıştı. Vanessa Kirby'nin canlandırdığı The White Widow, filmdeki kilit karakterlerden biri olmuştu.

    Mission Impossible 7'nin vizyon tarihi olarak takvimlerde 20 Kasım 2021'e işaretlendi. Mission Impossible 8'in ise 5 Kasım 2022'de gösterime girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top