Hesabım
    ‘Lupin’in Yıldızı Omar Sy, Devam Filmiyle Geliyor!

    Zoraki İkili, macerasına kaldığı yerden devam edecek..

    Netflix, 2012 yapımı aksiyon komedisi On the Other Side of the Tracks'in devamı için “Lupin” yönetmeni Louis Leterrier (“Now You See Me”) ve başroldeki Omar Sy (“The Intouchables”)'la yeniden bir araya geliyor. Henüz adı belli olmayan film, 15 Mart'ta Paris'te çekimlere başladı ve aynı zamanda Fransız Alpleri'nde de çekimler yapılacak.

    Film, 2022'de dünya çapında Netflix'te gösterime sunulacak. Eric ve Nicolas Altmayer, Paris merkezli Mandarin et Compagnie adı altında prodüksiyon yapıyor. “On the Other Side of the Tracks”ın yapımcılığını üstlenen Altmayer Kardeşler, Francois Ozon, Anne Fontaine, Michel Hazanavicius ve Roschdy Zem'in filmleri de dahil olmak üzere prestijli bir kariyere sahipler.

    Stéphane Kazandjian'ın kaleme aldığı devam filminde Omar Sy ve Laurent Lafitte (“Little White Lies”) başrollerini Ousmane Diakité ve François Monge gibi çok farklı tarzlara, geçmişlere ve kariyerlere sahip iki polis olarak yeniden canlandıracak. Yıllar önce birlikte çalışmış olabilirler ama hayat onları ayırmaya zorladı. Beklenmedik çift, bir kez daha bir araya gelir ve onları Fransız Alplerine kadar götüren yeni bir araştırmaya başlarlar. Basit bir uyuşturucu anlaşması gibi görünen şey, tehlikeye ve beklenmedik bir komediye sarılmış yüksek riskli bir ceza davasına dönüşecektir.

    Daha önce Omar Sy'la birlikte “Samba”da rol alan Izïa Higelin de filmde yer alacak. Netflix, George Kay (“Killing Eve”) tarafından oluşturulan, Leterrier'in ortak yönetmenliğini yaptığı ve Sy'nin ikonik Fransız beyefendi hırsızı Arsène Lupin'i canlandırdığı Gaumont yapımı “Lupin” dizisiyle büyük başarı elde etti. Fransız gizem gerilimi 8 Ocak'ta piyasaya sürüldüğünde, birçok bölgede hızla bir numaraya yükseldi ve ABD'de Netflix'in ilk 10'una giren ilk Fransız dizisi oldu. Birinci sezonun ikinci yarısı bu yaz Netflix'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top