Hesabım
    Yeni Texas Chainsaw Massacre, 1974 Yapımı Filmin Devamı Olacak

    1974 yapımı klasikleşmiş film Texas Chainsaw Massacre'a devam filmi geliyor.

    David Blue Garcia'nın yönetmen koltuğuna oturacağı yeni Texas Chainsaw Massacre filmiyle ilgili gelişmeler paylaşıldı. Don't Breathe ve Evil Dead filmleriyle tanınan yapımcı Fede Alvarez, yeni filmin 1974 yapımı orijinal Taksas Katliamı'nın doğrudan devam filmi olacağını açıkladı. Alvarez ayrıca korku filmiyle ilgili başka bilgiler de paylaştı.

    Texas Chainsaw Massacre'ın yapımcısı Fede Alvarez'in Bloody Disgusting röportajında şu sözler yer aldı: "Doğrudan bir devam filmi ve aynı karakter olacak. Karakter yaşlanmış Leatherface olacak. Her şey klasik ve eski kafayla olacak. Evil Dead'de olduğu gibi özel efektler asla olmayacak, her şey kamerayla yapılacak. Bu olay sinemada baya eski usul bir şey. Vintage lensler... Orijinal filmle oldukça benzer."

    Orijinal film Tobe Hooper tarafından yönetilmişti. Seriye ait olarak 2017 yılında son bir yapım izlemiştik. Bu filmde Matthew McConaughey, başrolde yer alıyordu. Film, dünya çapında 235 milyon dolardan fazla hasılat elde etmişti. Seride toplamda 8 film yer alıyor. Ama hiçbiri orijinal yapım kadar başarılı olamadı. 

    Texas Chainsaw Massacre, birkaç arkadaşın arasındaki bir kızın aile evine giderek tatil yapma kararı almasıyla başlıyordu. Ancak orada hiçbirinin haberinin olmadığı bir tehlike yatıyordu. Bu garip taşra kasabası, Leatherface ve ailesinin katliam yapma mekanı haline gelmişti. Bolca çığlık ve kovalamaca izlediğimiz Texas Chainsaw Massacre, asla ıssız ve garip görünen bir kasabaya adım atmamamız gerektiğini gösteren bir ders niteliğindeydi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top