Hesabım
    Disney+ Live-Action Filmi "Peter Pan & Wendy"nin Çekimleri Başlıyor

    Disney, Peter Pan & Wendy prodüksiyonunu başlatıyor.

    David Lowery'nin yönetmen koltuğuna oturacağı Peter Pan uyarlaması "Peter Pan & Wendy"nin çekimlerinin başladığı resmi olarak duyuruldu. Yönetmen, bir açıklamada bulunarak çekimlere Vancouver'da başlandığını belirtti. Sinemalarda gösterilmesi planlanan Peter Pan & Wendy, gösterimini Disney+ üzerinden yapacak.

    Yönetmen David Lowery, Peter Pan & Wendy hakkında şu açıklamada bulundu: "Peter Pan uzun süre boyunca benim favori hikayelerimden biri oldu. Çünkü hep büyümeye karşı direndim. Ama aynı zamanda eserin kalbi, anlattığı macerası ve hayalgücü, J.M. Barrie'nin orijinal masalını unutulmaz kılıyor. İkonik karakterlerini yeni bir nesil için yeniden tanımlayacak olmak benim için heyecan verici bir fırsat. Ayrıca olağanüstü bir oyuncu kadrosu ve set ekibiyle çalışacak olmak daha da çok heyecanlandırıyor."

    Alexander Molony'nin Peter Pan'a hayat vereceği Peter Pan & Wendy filminde Grown-ish, Black-ish gibi yapımların başarılı ismi Yara Shahidi, Tinker Bell olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca filmde Wendy'ye Ever Anderson hayat verecek. Yönetmen David Lowery'yi  A Ghost StoryPete's DragonThe Old Man and The Gun gibi önemli yapımlardan tanıyoruz.

    J.M. Barrie'nin yaratıcısı olduğu Peter Pan dünyasının Peter & Wendy kitabı, 1911 yılında ilk kez okuyucularıyla buluşmuştu. Hiçbir zaman büyümeyen kayıp çocuklar, Neverland isimli bir diyarda yaşamlarını sürdürüyorlardı. Peter Pan, Wendy Darling ile tanışır ve Peter, Wendy'yi erkek kardeşleri John ve Michael ile birlikte Neverland'e bir maceraya götürür. Peter'ın azılı düşmanı Captain Hook'tur. Peter Pan'in birçok kez filmi çekilmişti. 1991'de Steven Spielberg bir Peter Pan filmini hayata geçirdi. Başrollerinde Robin Williams ve Julia Roberts yer alıyordu. 2003'te ise Jeremy Sumpter ve Rachel Hurd-Wood'un yıldızı olduğu başka bir Peter Pan karşımıza çıktı. Son olarak Joe Wright, Hugh Jackman başrollü Pan filmini hayata geçirmişti.

    Peter Pan & Wendy, 2022 yılı içerisinde Disney+'ta gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top