Hesabım
    Benedict Cumberbatch, Colin Trevorrow'un Filminde İlüzyonist Olacak

    Benedict Cumberbatch, War Magician filminde Naziler'i defedecek.

    Yıllar önce gündeme gelen War Magician film projesi için yeniden harekete geçiliyor. Benedict Cumberbatch'in dahil olduğu War Magician'ın yönetmenliğini Jurassic World filmleriyle tanınan Colin Trevorrow üstlenecek. Filmde Cumberbatch, Naziler'i ilüzyon ile yenmeye çalışan bir sihirbazı canlandıracak.

    Doctor Strange'in ardından Benedict Cumberbatch'in üzerine sihirbaz imajı bir süre daha yapışacak gibi görünüyor. War Magician filmi, Britanyalı ilüzyonist Jasper Maskelyne'in yaşamına odaklanıyor. David Fisher'ın kitabından uyarlanacak olan filmde Maskelyne, II. Dünya Savaşı'nda "Çöl Tilkisi" lakabıyla tanınan Alman Mareşal Erwin Rommel'i sihirbazlıkla yenmesiyle tanınıyor. Maskelyne, Naziler'i yenmek için çeşitli göz yanılsamaları, hileler ve kamuflajlar kullanır. Ama tüm yardımları, itibarının zedelenmesini engelleyememiştir. Colin Trevorrow'un War Magician'a Maskelyne hakkında yapılan suçlamaları dahil edip etmeyeceği konusu merakla bekleniyor.

    Nicholas Mariani, StudioCanal film şirketinin yapımcılığı eşliğinde War Magician'ın senaryosunu kaleme alıyor. Yönetmen Colin Trevorrow son olarak corona koşulları altında Jurassic World: Dominion filminin çekimlerini tamamladı ve gelecekte başka bir planının olmadığı biliniyor. Bu sırada Benedict Cumberbatch, Doctor Strange In The Multiverse of Madness çalışmalarıyla meşgul olacak. Ayrıca Spider-Man: No Way Home filminde görüleceği biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top