Hesabım
    Netflix, "Love and Monsters"tan Fragman Paylaştı!

    "Aşk ve Canavarlar", Netflix'e geliyor!

    Michael Matthews'un yönetmen koltuğuna oturduğu Love and Monsters'dan Türkçe altyazılı fragman paylaşıldı. 16 Ekim 2020'de yurtdışı gösterimi yapmaya başlayan ve coronavirüs nedeniyle düşük bir hasılat elde eden Love and Monsters, tüm şanssızlığına rağmen yılın en eğlenceli filmlerinden biri olarak parmakla gösterilmişti.

    Ülkemizde Netflix üzerinden gösterime girecek olan "Aşk ve Canavarlar"dan fragman paylaşıldı. Love and Monsters'ın konusu ise şöyle: Canavar Kıyamet'inden 7 yıl sonra Joel Dawson insanlardan geriye ne kaldıysa diğerleriyle birlikte yaşam savaşı veriyordur. Dünyanın kontrolünü canavarların ele geçirmesinden beri Joel, yeraltı dünyasında yaşıyordur. Lisedeki kız arkadaşı Aimee ile şans eseri radyo frekansları sayesinde yeniden karşılaşır. Aimee'nin 80 mil ötede bir koloniyle birlikte yaşadığını öğrenir. Joel, Aimee'ye yeniden aşık olacaktır. Bu sırada tüm canavarlara rağmen Aimee'nin yanına gitmeye karar verir.

    Love and Monsters'da Joel karakterine Dylan O'Brien hayat veriyor. Sevdiği kız olan Aimee olarak ise Matrix 4'ün yeni yıldızı olması beklenen Jessica Henwick karşımıza çıkıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Michael Rooker, Ariana GreenblattEllen Holman gibi isimler bulunuyor. Filmin yönetmenliğini Michael Matthews üstleniyor. Matthews'u ilk uzun metraj filmi Five Fingers for Marseilles'den tanıyoruz.

    Bilim kurgu ve komedi türlerindeki film, 14 Nisan'da Netflix'teki gösterimini yapmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top