Hesabım
    Justice League Neden Dizi Olamadı?

    Zack Snyder, Justice League'in neden diziye dönüştürülemediğini açıkladı.

    Zack Snyder'ın imzasını attığı Justice League, bugünden itibaren HBO Max'te izleyici karşısına çıkacak. Ancak filmin tam dört saat olması, izleyicilerin Justice League'i parçalara ayırmasına neden oldu. Justice League'in esasen dört bölümlük mini dizi olarak tasarlandığı ve sonradan filme dönüştürüldüğü biliniyor. Yönetmen Zack Snyder, bunun nedenini açıkladı.

    DC Evreni'nin tüm kahramanlarını bir araya getiren Justice League, 2017 yılında gösterime girmişti. Ancak Zack Snyder'ın yarıda bırakmak zorunda kaldığı proje, Joss Whedon ve Warner Bros işbirliğiyle Snyder'ın istemediği bir hale getirilmişti. Yönetmen, geçtiğimiz yıl yeniden Warner Bros ile anlaşma yaptı ve 70 milyon dolarlık bütçe alarak ek sahneler çekip filmi yeniden kurguladı. Ortaya çıkan film hakkında çok iyi yorumlar da, çok kötü yorumlar da bulunuyor.

    Bu sırada Zack Snyder, Justice League'in neden diziye dönüştürülemediğini açıkladı. Yönetmen şu sözleri sarf etti: "Açıkçası filmi dört parçaya ayırmak, bir televizyon show'una dönüştürmek ve bunun tüm anlaşmayı geçersiz kılıp kılmayacağı konusunda birtakım yasal durumlar vardı. Ben de bir şeye dönüşmek istemediğimi söyledim. Yasak bölgeye giriyormuşuz gibi geliyor. Ve bu çok kötü. Bırakalım bu film yasal durumlarla karşılaşmasın. Ve böylece dört saatlik filmime sadık kaldım."

    Justice League'de The Flash, Superman, Batman, Cyborg, Wonder Woman, Aquaman ve Joker bir araya geliyor. 4 saatlik filmin bölüm isimleri "Don't Count on It, Batman", "The Age of Heroes", "Beloved Mother, Beloved Son", "Change Machine", "All The King's Horses" ve "Something Darker" olarak açıklandı. Jared LetoHenry CavillJoe ManganielloRay FisherBen Affleck gibi isimlerle ek sahne çekimleri gerçekleştirildi. Film, yalnızca HBO Max üzerinden izlenebiliyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top