Hesabım
    Black Panther: War For Wakanda Marvel's Avengers Oyununa Geliyor!

    Marvel's Avengers altında Black Panther oyunu piyasa sürülüyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin en sevilen kahramanlarından Black Panther'in Marvel's Avengers oyununa dahil edilmesi için hazırlık yapılıyor. Square Enix oyun şirketi altında piyasaya sürülmesi beklenen Black Panther: War For Wakanda kısmının yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı. Black Panther: War For Wakanda'nın 2021 sonlarına doğru oyun dünyasıyla buluşması bekleniyor.

    Marvel's Avengers dünyasına yeni iki genişleme paketi geliyor. Bunlardan biri Black Panther: War For Wakanda iken diğer Operation: Future Imperfect olacak. Operation: Future Imperfect paketinde, yakında dizisi izleyici karşısına çıkacak olan Hawkeye görülecek. Ayrıca Black Widow filmindeki ana kötü kahraman Taskmaster'ı ve Hulk'ın korkunç versiyonu Maestro'ya karşı savaş verilecek. Marvel's Avengers oyunu geçtiğimiz yıl stüdyoyu 63 milyon dolarlık zarara uğratmıştı. Şimdi bu zararın telafisi için uğraş veriliyor.

    Marvel şimdilerde oyunun yanı sıra Black Panther 2 filmini kurtarmak için uğraş veriyor. Yazar ve yönetmen Ryan Coogler, Chadwick Boseman olmadan yeni bir senaryo yazmaya çalışıyor. Diğer yandan The Falcon and The Winter Soldier, bugün Disney+'ta gösterimini yapmaya başlıyor. Yakın zamanda WandaVision dizisi izleyici karşısına çıkmış ve büyük beğeni kazanmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top