Hesabım
    John Krasinski ve Natalie Erika James, "Apartment 7A"i Çekecek!

    Paramount bünyesindeki Apartment 7A için harekete geçildi.

    Relic'in yönetmeni Natalie Erika James ve John Krasinski, Apartment 7A filmi için ortak oluyor. İkili, Paramount Players bünyesinde çekilecek olan filmin yapımcılığını üstlenecek. Filmin konusu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

    Geçtiğimiz yılın en iyi korku filmleri arasında görülen Relic'in yönetmeni Natalie Erika James, Paramount bünyesindeki Apartmen 7A'nın senaryosunu yazacak. Ayrıca A Quiet Place filmlerinde imzası bulunan John Krasinski ile birlikte Apartmen 7A'nın yapımcılığını üstlenecek. James, gelecek projeleri hakkında şöyle konuştu: "Birkaç senaryo yazıyorum ve hepsi korkunun alt türleri. Hepsi çok kişisel filmler. Başka türlü nasıl yazacağımı bilmiyorum, çünkü biliyorsunuz ki bir şeyleri hayata geçirmek için minimum iki yılınızı harcayacak kadar o işe değer vermelisiniz. Yani evet üçü birden kişisel. Kişisel deneyimlere dayanmalarına gerek yok. Daha çok kişisel sorgulamalar, kişisel korkular gibi. Bana göre film yapmak felsefi sorular sormak için harika bir yol."

    Relic, 2020'nin Temmuz ayı içerisinde izleyicileriyle buluşmuştu. Apartment 7A'nın yapımcısı John Krasinski'nin yeni filmi A Quiet Place 2 ise hala vizyona giremedi. Coronavirüs engelleri nedeniyle film birçok kez ertelendi. Apartment 7A'nın ne zaman hayata geçirileceği şimdilik bilinmiyor. Ama iki başarılı ismin iyi bir iş ortaya çıkaracağı düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top