Hesabım
    Daniel Radcliffe, Bol Yıldızlı ‘The Lost City of D’nin Kadrosunda!

    Radcliffe, romantik macerada kötü bir rolde oynayacak..

    Daniel Radcliffe, romantik macerada kötü bir rol üstlenerek, Paramount’un "The Lost City of D" kadrosuna katılan son yıldız oldu. Sandra Bullock ve Channing Tatum, bir adam kaçırma girişimi ikisini de içine çekene kadar, kapak modeliyle (Tatum) bir kitap turuna takılmaktan daha kötü bir şey olamayacağını sanan münzevi bir aşk romancısını (Bullock) takip eden filmde başrolde yer alacak.

    Acımasız bir macera, hayatın, yazarın kurgularından çok daha garip ve daha romantik olabileceğini kanıtlıyor. Radcliffe, en çok, efsaneleşen Harry Potter'ı oynamasıyla tanınıyor ve yeni proje, onun karanlık tarafta ilk yer alışı olmayacak. Radcliffe, "Now You See Me 2" gibi filmlerde daha önce kötü adamı oynadı. Oyuncu, şu anda TBS’te üçüncü sezonuna giren “Miracle Workers” dizisinde başrolde. Yakın zamanda "Swiss Army Man" ve "Guns Akimbo" filmlerinde rol aldı.

    Adam ve Aaron Nee, filmi Dana Fox'un senaryosundan yönetiyor. Bullock, Fortis Films adı altında, Liza Chasin’in 3dot Productions şirketiyle ortaklaşa prodüksiyon yapıyor. Seth Gordon, Exhibit A aracılığıyla bir diğer yapımcı olarak projeye eklendi. Geçen hafta, Patti Harrison'ın kadroya katılacağı bildirildi ama rolünün ayrıntıları gizli tutuluyor. "Dolemite Is My Name", "High Fidelity" ve "The United States vs. Billie Holiday" filmleriyle çıkış yakalayan Da’Vine Joy Randolph da başrolde yer alacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top