Hesabım
    Yeni Resident Evil Filminin Adı "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" Olacak

    Resident Evil yeniden uyarlamasının resmi adı açıklandı.

    Johannes Roberts'ın yönetmen koltuğuna oturacağı yeni Resident Evil uyarlamasının adı resmi olarak açıklandı. Duyuruya göre filmin adı, oyunların geçtiği şehirden ilham alınarak Resident Evil: Welcome to Raccoon City olarak seçildi. Film, Milla Jovovich'li Resident Evil'ın devamı olmayacak, tamamen yeni bir uyarlama olarak izleyici karşısına çıkacak.

    Resident Evil: Welcome to Raccoon City'nin resmi adı, SXSW Festivali'nde bizzat yönetmen Johannes Roberts tarafından açıklandı. Filmin 3 Eylül 2021 tarihinde sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor. Yeni Resident Evil'ın Paul W.S. Anderson imzalı Resident Evil filmleriyle bir ilgisi olmayacak. 1998 yılında Raccoon Şehri'nde patlak veren zombi salgınının başlangıç noktasına götürecek. 

    Robert Kulzer'ın yapımcılığını üstleneceği Resident Evil filminde Hannah John-Kamen, oyunların meşhur başkarakteri Jill Valentine'a hayat verecek. Kaya Scodelario, Claire Redfield'ı; Robbie Amell ise Chris Redfield'ı canlandıracak. Tom Hopper, Albert Weskel ile; Neal McDonough, William Birkin ile ve Avan Jogia, Leon karakteri ile Resident Evil'daki yerini alacak. Donal Logue'u ise Brian Irons olarak izleyeceğiz. Karakter, 1998 yılına kadar Raccoon Polis Merkezi'nin komiseri olarak biliniyor. Ek olarak Lily Gao'yu Ada karakteriyle, izleyeceğimiz açıklanmıştı.

    Resident Evil'ın yeniden hayata geçirileceği, 2018 yılında açıklanmıştı. Ancak James Wan'in projeden ayrılması, olayları zora sokmuştu. Şimdi ise yeniden harekete geçiliyor. Sony Pictures ve Constantin Films, Resident Evil için iş birliğine gidiyor. Resident Evil'ın tek projesi Welcome to Raccoon City değil. Ayrıca bir live-action dizi planlanıyor. Yepyeni karakterleri ekranlara getirecek olan dizi, Netflix'te yayınlancak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top