Hesabım
    Forest Whitaker, Tom Hardy'li "Havoc"un Kadrosunda!

    Forest Whitaker, Netflix yapımı Havoc'un oyuncu kadrosuna eklendi.

    Gareth Evans'ın yönetmen koltuğuna oturacağı Netflix orijinali Havoc filminin oyuncu kadrosu şekilleniyor. Filmde yıldız oyuncu Tom Hardy'ye usta isimlerden Forest Whitaker'ın eşlik edeceği resmi olarak açıklandı. Henüz Havoc hakkında ayrıntılı bilgi verilmedi.

    The Raid'in yönetmenliğini üstlenen Gareth Evans'ın yeni projesi Havoc olacak. Venom serisinin yıldız oyuncusu Tom Hardy, Havoc'un başrolünü üstlenecek. Forest Whitaker ise yardımcı oyuncu olarak yer alacak. Film, uyuşturucu satış operasyonu sırasında her şeyin ters gitmesini anlatacak. Yaralı geçmişi olan bir dedektif, yeraltı mafya dünyasına giriş yapacak ve kendi çabalarıyla bir politikacının oğlunu kurtarmaya çalışacaktır. Bu sırada da tüm şehri saran derin bir yolsuzluk ağı kendini gösterecek ve çözülmeye başlayacaktır.

    Oscar ödüllü oyuncu Forest Whitaker'ı son olarak Godfather of Harlem dizisinde izleme fırsatı bulduk. Oyuncu, bir gangster olan Bumpy Johnson'ı canlandırmıştı. Ayrıca Respect filminde Aretha Franklin'in babası olarak karşımıza çıkacak. Whitaker, bir noel filmi olan Jingle Jangle: A Christmas Journey'nin ardından Netflix ile yeniden anlaşma imzalamış oldu.

    Gareth Evans, Havoc'un yönetmen ve senaristliğini üstlenmesinin yanı sıra One More One Productions altında yapımcı görevini devralacak. Havoc'un ne zaman çekilmeye başlanacağı şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top