Hesabım
    Keanu Reeves, Netflix İçin "Brzrkr" Projelerinde Yer Alacak

    Reeves, film ve dizi projelerinde yapımcı da olacak..

    "Brzrkr" ortak yazarı ve yaratıcılarından Keanu Reeves, çizgi romanın hem canlı aksiyon filmi, hem de anime dizisi uyarlamasında rol alacak ve yapımcılığı üstlenecek. Yeni projeler, Reeves'in birkaç yıldır geliştirmekte olduğu bir fikirden kaynaklanan 12 bölümlük mini dizinin bir uzantısı olacak. Efsanevi aksiyon yıldızı, New York Times'ın çok satan yazarı Matt Kindt'la yazdığı diziyle ilk çizgi romanını yapıyor.

    Çizgi roman serisi, Bill Crabtree'nin renkleri, Clem Robins'in sözleri, Rafael Grampá'nın karakter tasarımları ve kapaklarıyla ünlü Marvel sanatçısı Ron Garney tarafından resmedilmiştir. "Brzrkr" ("çılgın" olarak telaffuz edilir), ölümsüz bir savaşçının, 80.000 yıllık mücadelesini konu alan "acımasız bir destan" olarak tanımlanıyor. Yalnızca "B" (Reeves) olarak bilinen adam yarı ölümlü ve yarı tanrıdır, lanetli ve şiddete mecburdur. Ancak, yüzyıllarca dünyayı dolaştıktan sonra B, sonunda bir sığınak bulur. ABD hükümeti için çok şiddetli ve çok tehlikeli savaşlarda yer alır ve karşılığında B'ye arzuladığı tek şey verilir: "Sonsuz kana bulanmış varoluşuyla ilgili gerçekler ve bunu nasıl sona erdireceği."

    Canlı aksiyon film uyarlaması (Reeves'in başrol oynadığı) ilk olarak yayınlanacak proje olacak ve anime dizisinin ardından hikayenin farklı unsurlarını keşfederek “Brzrkr” evrenini daha da genişletecek. Reeves ayrıca, dizideki rolünü yeniden canlandıracak ve karakterini seslendirecek. BOOM! Stüdyoları'ndan Ross Richie ve Stephen Christy, Reeves ve Company Films’ten Stephen Hamel'la birlikte yapımcılığı üstlenecek.

    Reeves, otuz yılı aşkın bir süredir Hollywood'un en popüler ve en çok kazanan aktörlerinden biri. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde “Matrix 4”un yapımını tamamladı ve ikonik karakteri Neo'yu yeniden canlandırdı. Film, bu yılın sonlarında gösterime girecek. Oyuncu ayrıca, "John Wick 4" filminin yapımına da yakın zamanda başlayacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top