Hesabım
    Steven Spielberg'ün Otobiyografik Filmine Seth Rogen Eklendi

    Seth Rogen, Spielberg'ün dayısı olacak.

    Steven Spielberg, kendi yaşamını sinema filmine dönüştürmeye hazırlanıyor. Yarı otobiyografik film için ilk anlaşma imzalanan oyuncu Michelle Williams olmuştu. Şimdi ise Spielberg'ün Arizona'da yaşayan favori dayısı rolüyle Seth Rogen'ın filmde görüleceği resmi olarak açıklandı.

    Steven Spielberg'ün Tony Kushner ile birlikte kaleme aldığı ve henüz adı belli olmayan otobiyografik film hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Golden Globe adaylığı bulunan başarılı oyuncu Seth Rogen, filmin oyuncu kadrosunda yer alacak. Rogen'ın canlandıracağı karakter, Spielberg'ün dayısından ilham alınarak yazıldı. Oyuncuyu An American Pickle, SuperbadLong Shot gibi yapımlardan tanıyoruz. Daha önce açıklananlara göre Michelle Williams, Spielberg'ün annesinden ilham alınarak yazılan bir karaktere hayat verecek. Yani hem yönetmenin yaşamını izleyeceğiz, hem de izlemeyeceğiz...

    Film projesinin adı henüz resmi olarak açıklanmadı. Spielberg'ün son 20 yıldır bu proje üzerinde çalıştığı biliniyor. Spielberg, projenin hem yönetmeni hem senaristi olacak. Yönetmen, sinema tarihi için birçok önemli filmi kazandırmıştı. Schindler's List filmi ile üç Oscar ödülüne layık görülen Spielberg, son dönemlerde dijital platformların sıçrayışı konusunda tartışma yaratan isimlerden biri olmuştu. Sinemanın küçük ekrana sığamayacağını söyleyen Spielberg, bu söylemiyle Akademi ile dahi görüşme yapmıştı.

    Spielberg'ün en önemli filmleri arasında Schindler's List'in yanı sıra E.T.Er Ryan'ı KurtarmakIndiana JonesYapay ZekaJawsGüneş İmparatorluğu gibi yapımlar bulunuyor. West Side Story uyarlaması ise vizyona girmek için hazırlıklarına devam ediyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top