Hesabım
    Warner Bros, Clint Eastwood'un "Cry Macho" Filmine Tarih Belirledi

    Cry Macho, 2021'de gösterime girecek.

    Usta oyuncu ve yönetmen Clint Eastwood'un imzasını attığı Cry Macho için gösterim tarihi belirlendi. Warner Bros'un yaptığı resmi duyuruya göre Cry Macho, 22 Ekim 2021 tarihinde izleyici karşısına çıkacak. Film, bir neo-western dramı olacak.

    N. Richard Nash'in romanından uyarlanarak beyaz perdeye aktarılan Cry Macho'nun konusu ise şöyle: 1978 yılında at yetiştiricisi olan bir adam, beklenmedik bir iş teklifi alır. Adamdan, alkolik annesiyle birlikte yaşayan küçük çocuğu kaçırıp Teksas’taki babasına teslim etmesi istenir. Teklifi kabul eden adam işi sorunsuz yerine getirmesi karşılığında 50 bin dolar kazanacaktır. Adamın Meksika'nın kırsal bölgelerinde çıktığı yolculuk hiç beklemediği zorlukları da beraberinde getirecektir.

    Cry Macho'nun oyuncu kadrosunda Clint Eastwood'un yanı sıra Eduardo Minett, Dwight Yoakam, Fernanda Urrejola, Horacio Garcia Rojas, Alexandra Ruddy, Natalia Traven, Ana Rey ve Paul Lincoln Alayo yer alıyor. Yönetmenliğini ise bizzat Clint Eastwood üstleniyor. Yönetmen, yakın zamanda The Mule ve Richard Jewell filmlerini hayata geçirmişti. Cry Macho'nun senaryosunu Richard Nash ve Nick Schenk kaleme aldı. Nash, Cry Macho'nun senaryosunu daha önce 20th Century Fox için uyarlamıştı. Ancak şirketin Disney'e devredilmesi ortalığı karıştırmış, senaryo Warner Bros'a devredilmişti.

    Warner Bros, Cry Macho'yu 22 Ekim 2021'de gösterime sokacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top