Hesabım
    Oscar Töreni'nin Bir Kez Daha Birden Fazla Sunucusu Olacak

    Ama sunucular henüz açıklanmadı...

    Bu yıl 93. kez düzenlenecek olan Akademi Ödülleri ile ilgili kaynaklardan haberler geldi. Söylenenlere göre, iki yıl önce başlayan sunucusuz Oscar Töreni geleneği, bu yıl da sürdürülecek. Ödül kategorilerinin kazananlarını birden fazla yıldız isim açıklayacak.

    93. Akademi Ödülleri için geri sayım başladı ve yalnızca bir ay kaldı. Geçtiğimiz hafta içerisinde Oscar adayları resmi olarak açıklanmıştı. Coronavirüs salgını nedeniyle birçok önemli filmin gösterime girememesi sonucunda, adaylıklara streaming platformları damgasını vurdu. Özellikle Netflix, Amazon ve HBO Max'te prömiyerini yapan birçok film, filmin oyuncuları, yönetmeni ve ekibi Oscar'a aday gösterildi. Şimdi ise sırada, töreni kimin sunacağı konusu bulunuyor.

    Kaynaklardan gelen haberlere göre bu yıl da Oscar'ın tek bir sunucusu olmayacak .Yüksek profilli yıldız isimlerin kategorilerdeki kazananları açıklaması planlanıyor. Bu geleneğin başlamasına Kevin Hart neden olmuştu. Komedyen, Oscar sunucusu olarak seçilmiş ve ardından geçmişte sarf ettiği homofobik sözler ortaya çıkınca sunuculuktan atılmıştı. Yerini yıla damgasını vuran birçok yıldız oyuncu aldı. Böylece herkes kendi show'unu hazırladı ve daha zengin bir tören geleneği başlamış oldu.

    93. Akademi Ödülleri, 25 Nisan'da coronavirüs önlemleri alınarak fiziki bir törenle gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top