Hesabım
    Zac Efron ve Russell Crowe, "Beer Run"da Dylan O'Brien ile Viggo Mortensen'in Yerini Aldı

    Beer Run filminin oyuncu kadrosunda değişikliğe gidiliyor.

    Yönetmen koltuğunda Peter Farrelly'nin yer alacağı "Beer Run" filminin oyuncu kadrosunda değişikliğe gidildi. Yapılan ilk açıklamalara göre Beer Run'ın başrolünü Dylan O'Brien ile Viggo Mortensen üstlenecekti. Ancak ikilinin yerini Zac Efron ile Russell Crowe aldı.

    “The Greatest Beer Run Ever: A True Story of Friendship Stronger Than War” romanından uyarlanarak beyaz perdeye aktarılacak olan Beer Run'ın oyuncu kadrosundaki iki isim değiştirildi. Dylan O'Brien ile yardımcı bir rolde karşımıza çıkacak olan Viggo Mortensen, projeden ayrıldı. Onların yerini Zac Efron ile Russell Crowe aldı. Ayrıca usta oyuncu Bill Murray'nin bir rolle karşımıza çıkacağı açıklandı.

    Beer Run'ın yapımcılığı için Apple ile görüşmeler yapılıyor. Eğer anlaşma yapılırsa filmin finans destekçisi Apple olacak ve muhtemelen film Apple TV+'ta gösterime girecek. Peter Farrelly son olarak Green Book filmini hayata geçirmiş ve film sayesinde Oscar ödülü sahibi olmuştu. Beer Run, Chick Donohue ve J.T. Malloy'un hikayesine odaklanacak. Zac Efron filmde Donohue'yu canlandıracak. Donohue, 1967 yılında New York'tan Vietnam'a yolculuğa çıkar. Nedeni ise orduda denizaşırı ülkelerde savaş veren çocukluk arkadaşları için bira getirmektir.

    Russell Crowe, Vietnam'da çalışan ve Saigon barında Chickie ile tanışan bir gazeteci olarak karşımıza çıkacak. Crowe'un karakteri, Chick'i savaş konusunda aydınlatan isim olacak. Bill Murray, II. Dünya Savaşı'ndan sağ çıkan bir albayı canlandıracak. Peter Farrelly, Brian Currie ve Pete Jones ile birlikte senaryoyu kaleme alıyor. Skydance Media'dan David Ellison, Dana Goldberg ve Don Granger Beer Run'ın yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top