Hesabım
    Aya Cash ve William Jackson Harper'lı "We Broke Up"tan Fragman!

    We Broke Up, izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    Başarılı oyuncular Aya Cash ve William Jackson Harper, romantik komedi We Broke Up için bir araya geldi. Vertical Entertainment bünyesinde geliştirilen We Broke Up'tan resmi bir fragman paylaşıldı. Filmin yönetmenliğini Harper'ın The Good Place'te birlikte çalıştığı Jeff Rosenberg üstleniyor. 

    The Good Place'in yanı sıra Orenthal: The Musical filmiyle de tanınan yönetmen Jeff Rosenberg'ün imzasını attığı We Broke Up'ın konusu ise şöyle: Lori ve Doug, uzun süredir birlikte olan bir çifttir. Lori’nin küçük kardeşi Bea’nin kısa bir süre sonra sevgilisi Jayson ile düğünü olacaktır. Ancak Lori ve Doug düğüne günler kalan ilişkilerini sonlandırır. Bu durumun düğün üzerinde olumsuz bir etki yaratmasını istemeyen çift, eğlenceyi bozmamak için düğün bitene kadar hala birlikteymiş gibi davranmaya karar verir.

    Romantik komedi türündeki We Broke Up'ın son 10 yılda bu türde yaşanan değişimleri gösterdiği söyleniyor. We Broke Up'ın oyuncu kadrosunda The Boys'un yıldızı Aya Cash ve The Good Place'in başarılı oyuncusu William Jackson'ın yanı sıra Sarah Bolger, Tony CavaleroPeri Gilpin gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu Laura Jacqmin ve Jeff Rosenberg kaleme aldı.

    We Broke Up, 23 Nisan'da hem dijital olarak, hem de sayılı sinemalarda gösterimini yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top