Hesabım
    Prenses Diana Filmi "Spencer"dan Yeni Detaylar!

    Film, Prens Charles rolünü oynayacak oyuncuyu buldu..

    Pablo Larraín’in “Spencer”ı, Prens Charles rolünü “Poldark” yıldızı Jack Farthing'le buldu. Prodüksiyon yakın zamanda İngiltere'ye taşındı. Diana olarak Kristen Stewart'ı karşımıza çıkaran film, Noel tatilini kraliyet ailesiyle Norfolk'taki Sandringham malikanesinde geçiren ve evliliğini bitirmeye karar veren prensesin hayatının bir haftasonuna odaklanıyor.

    Çekimler ocak ayında Almanya'da başladı ve şimdi İngiltere'ye taşınıyor. Filmin tanıtım bülteninde şu sözler yer alıyor: “Aralık 1991. Galler Prensi ve Prensesi’nin evliliği çoktan soğumuş. İşler ve boşanma söylentileri bol olsa da, Sandringham Malikanesi'ndeki Noel şenlikleri için barış isteniyor. Şenlikte yeme, içme, ateş etme ve avlanma var. Diana oyunu biliyor ve bu yıl işler çok daha farklı olacak."

    Proje ayrıca, BAFTA adayı Timothy Spall ("Mr. Turner"), Akademi Ödülü adayı Sally Hawkins ("The Shape of Water") ve Sean Harris ("Mission: Impossible - Fallout") dahil olmak üzere daha fazla oyuncu kadrosunu ortaya çıkardı. Filmin 2021 sonbaharında gösterimde olması bekleniyor. Önümüzdeki yıl Diana’nın ölümünün 25. yıldönümü. Prens Harry ve Prens William'ın annesi olan prenses, 31 Ağustos 1997'de Paris'te paparazzi kovalamacasının ardından trafik kazasında hayatını kaybetti.

    Stewart liderliğindeki film, dünya çapında kraliyet ailesine olan ilginin arttığı bir zamanda geliyor. Left Bank'ın "The Crown" dizisinin son sezonu, yeni yetenek Emma Corrin'in canlandırdığı Prenses Diana'yı tanıtırken, Prens Harry ve Meghan Markle'ın Oprah Winfrey ile yaptığı patlayıcı CBS röportajı da dünya çapında kapsamlı tartışmalara yol açtı.

    "Spencer", Steven Knight ("Peaky Blinders") tarafından yazıldı ve yapımcılığı Fabula Films, Jonas Dornbach, Janine Jackowski ("Toni Erdmann"), Juan de Dios Larraín ("Jackie") tarafından yürütülüyor. Larraín'in yaratıcı ekibinde görüntü yönetmeni Claire Mathon ("Portrait of a Lady on Fire"), kostüm tasarımcısı Jacqueline Durran ("Little Women"la Oscar ödüllü), makyaj ve saç tasarımcısı Wakana Yoshihara ("Murder on the Orient Express") ve prodüksiyon tasarımcısı Guy Hendrix Dyas ("Passengers"la Oscar adayı) yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top