Hesabım
    Chad Stahelski, "Ghost of Tsushima" İçin Sony ile İş Birliği Yapacak

    Chad Stahelski'nin yeni projesi Ghost of Tsushima olacak.

    John Wick filmleriyle başarı yakalayan eski dublör eğitmeni, yeni yönetmen Chad Stahelski, 2020 yılında piyasaya sürülen bir oyunu beyaz perdeye uyarlayacak. Açıklamalara göre Stahelski, Ghost of Tsushima'nın uyarlamasını Sony ile birlikte hayata geçirecek.

    Playstation Productions, Ghost of Tsushima'nın uyarlanması için hazırlık yapıyor. Oyun, 17 Temmuz 2020 tarihinde oyun dünyasıyla buluşmuştu. Playstation Productions'ın başında bulunan Asad Qizilbash, uyarlama hakkında şu sözleri sarf etti: "Jin'in hikayesini kendi bakış açılarından sinemaya aktaracak olan Chad Stahelski ve 87Eleven Entertainment ile birlikte çalışacağımız için heyecanlıyız. Chad gibi oyunlarımıza tutku besleyen yaratıcı ortaklarla çalışmayı seviyoruz ve yeni kitlemiz ile hayranlarımızı heyecanlandıracak zengin işler yaratacağımıza eminiz."

    Ghost of Tsushima, 1274 yılında samurayların arasında geçiyor. Japonya'nın efsanevi koruyucuları olan samuraylar korkusuz Moğol imparatoru gelip Tsushima adasını işgal edene kadar görevlerini başarıyla yerine getiriyorlardır. İmparator, ortalığı kasıp kavurur ve orayı fetheder. Hayatta kalmayı başaran son samuraylardan biri yeniden ayağa kalkmak ve karşılık vermek zorundadır. Ama bu mücadele, geleneksel bir savaş değildir. Kazanmak için yepyeni bir yol izlemek gerekecektir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top