Hesabım
    Yapımcılar Birliği Ödülleri'nin Kazananları Açıklandı

    PGA, bu yılın kazananlarını açıkladı..

    Searchlight Pictures / Everett Collection

    Amerikan Yapımcılar Birliği Ödülleri, Chloé Zhao’nun "Nomadland"ini, Akademi Ödülleri'nin genelde temel göstergelerinden biri olan, film kategorisindeki en büyük ödülüyle ödüllendirdi. Emerald Fennell'in "Promising Young Woman", Lee Isaac Chung'un "Minari" ve Aaron Sorkin'in "The Trial of the Chicago 7" gibi en yakın rakiplerini geride bırakan film, Oscar öncesi bir adım öne geçti.

    Tüm kabul konuşmaları, diğer ödül şovlarında gördüğümüzden daha üretken, daha parlak bir sunumla önceden kaydedildi. Geçtiğimiz yıl Sam Mendes'ten gelen "1917"nin PGA ve DGA'da kazandıktan sonra sadece SAG oyuncu kadrosu ödülü olan "Parasite"a Oscar'ı kaybettiğini de hatırlamak gerekiyor. Tesadüfen, "Nomadland" SAG'a en üst kategoride aday gösterilmedi ve başka bir film için biraz ivme kazanması ve yetişmeye çalışması için bir imkan bıraktı. 

    Pixar’ın "Soul"u animasyon filmi ödülünü kazandı ve öncü statüsünü daha da pekiştirdi. Yapımcı Dana Murray, Jodie Foster'dan ilham alarak, pijamalarıyla kabul konuşmasını yaparken iki çocuğu kareye atladı. Televizyon kategorilerinde, Pop TV’nin "Schitt’s Creek"i son sezonuyla komedi, Netflix’in "The Crown" dizisi ise dramanın kazananı oldu. Netflix’in "The Queen’s Gambit"i mini dizi ödülünü alırken, Disney Plus’ın "Hamilton"ı televizyonda yayınlanan sinema filmi kategorisinde ödüle uzanmayı başardı. 

    İşte PGA kazananlarının listesi:

    En İyi Film

    "Nomadland"

    En İyi Animasyon

    "Soul"

    En İyi Belgesel 

    "My Octopus Teacher"

    En İyi Dizi (Drama) 

    "The Crown"

    En İyi Dizi (Komedi) 

    "Schitt’s Creek"

    En İyi Mini Dizi 

    "The Queen’s Gambit"

    En İyi TV Filmi

    "Hamilton"

    En İyi Belgesel (TV) 

    "The Last Dance"

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top