Hesabım
    James Gunn İmzalı "The Suicide Squad"dan Fragman Yayınlandı!

    The Suicide Squad'ın fragmanı yayında!

    Marvel ve DC arasında mekik dokuyan başarılı yönetmen James Gunn'ın imzasını attığı The Suicide Squad'ın fragmanı sonunda izleyici karşısına çıktı. Aylardır büyük bir merakla beklenen fragmanda bütün kahramanlara ait ayrıntıları görüyoruz!

    18+ olarak tasarlanan The Suicide Squad filminin fragmanı resmi olarak yayınlandı. Fragmanda İntihar Timi ekibinin toplanıp Harley Quinn'i kurtarma görevine gittiğini ve ama aslında Harley'in çoktan kendini kurtarmış olduğunu görüyoruz. Kahramanımız, kırmızı kostümüyle çizgi romanlardan çıkmış izlenimi veriyor!

    The Suicide Squad'da fragmanında da görüldüğü üzere Margot RobbieViola DavisJai Courtney Joel KinnamanDavid DastmalchianJohn CenaJoaquín CosíoNathan FillionJoel Kinnaman, Mayling Ng, Flula BorgSean GunnJuan Diego BottoStorm ReidPete DavidsonTaika WaititiAlice BragaSteve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer HollandIdris Elba ve Michael Rooker yer alıyor.

    Filmin konusuna göre, kötü kahramanlarımız hapishaneden çıkabilmek için bir görevle başa çıkmak zorundadır. Bunun için öncelikle  Task Force X'e katılmalıdırlar. Bu göreve Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin ve herkesin favori psikopatı Harley Quinn dahil edilir.

    Warner Bros son olarak David Ayer imzalı Suicide Squad'ın yönetmen kurgulu versiyonunun yayınlanmayacağını kesin olarak belirtmişti. James Gunn'ın The Suicide Squad'ını izlemek için ise ilk filmi izleme zorunluluğu bulunmuyor. Yönetmenin söylediğine göre yeni film, tamamen eski filmden bağımsız olacak.

    The Suicide Squad, 6 Ağustos 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top