Hesabım
    Angel Manuel Soto, Yeni Transformers Filmini Yönetecek

    Yeni Transformers filminin yönetmeni belli oldu.

    Warner Bros ile Blue Beetle uyarlamasını yönetmen üzere anlaşma imzalayan Angel Manuel Soto'nun yeni projesi Transformers olacak. Marco Ramirez'in kaleme alacağı Transformers filminin yönetmenliğini Angel Manuel Soto üstlenecek. Film, henüz geliştirme aşamasında bulunuyor.

    La Granja, 22 Weeks gibi kısa ve uzun metraj yapımlarla tanınan Angel Manuel Soto, DC'nin ardından Transformers evrenine doğru geçiş yapıyor. Soto, aynı zamanda Charm City Kings filmiyle Sundance'te yer almıştı. Paramount bünyesindeki yeni Transformers filminin senaryosu şimdilerde yazma aşamasında. The Twilight Zone ve Orange is the New Black ile tanınan Marco Ramirez, senaryoyu kaleme alıyor. Filmin yapımcı koltuğunda ise Lorenzo di Bonaventura bulunuyor. Angel Manuel Soto, Transformers filminin yönetmenliğini üstlenecek.

    Hasbro’s iconic IP'nin geliştirdiği Transformers projeleri arasında ayrıca bir de animasyon filmi bulunuyor. Geçtiğimiz yıl yapılan duyuruya göre, Toy Story 4 ile tanıdığımız Josh Cooley, Transformers evreninin geçmişine götürecek olan bir animasyon filmi için hazırlanıyor. Diğer yandan Steven Caple Jr., başka bir Transformers filmini yönetecek. Bu projenin senaryosunu Joby Harold kaleme aldı. Son olarak da James Vanderbilt, Transformers: Beast Wars isimli proje için senaryo yazdı. Filmin 24 Haziran 2022'de izleyici karşısına geçmesi planlanıyor.

    Gösterime giren son Transformers filmi, geçmişe götüren Bumblebee olmuştu. Film, izleyiciler ve yönetmenlerin beğenisini kazandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top