Hesabım
    Russell Crowe, ‘Thor: Love and Thunder’da Rol Alacak!

    Crowe, çekimlerin yapıldığı, ülkesi Avustralya'da..

    Asgard’ın neşeli oyuncuları bir gladyatörle bir araya gelebilir! Russell Crowe, şu anda Avustralya'da yönetmen Taika Waititi liderliğinde yapım aşamasında olan ve Chris Hemsworth, Natalie PortmanTessa Thompson ve Christian Bale'in başrollerini paylaştığı, Marvel Stüdyoları'nın “Thor: Love and Thunder” filminde belirsiz bir rol oynayacak.

    Dördüncü “Thor” filmi, şimdiden birçok A-listesi oyuncuyu listeye ekledi. Matt Damon, Luke Hemsworth ve Sam Neill, 2017 yapımı “Thor: Ragnarok” filmindeki Loki, Thor ve Odin versiyonlarını canlandırdıkları rollerini yineleyecek. Melissa McCarthy, yakın zamanda “Ragnarok” kötüsü Hela (ilk kez Cate Blanchett tarafından canlandırıldı) olarak bir sahneyi çekerken görüntülendi.

    Crowe'un kadroya katılacağı resmi bir bilgi olarak açıklanmadı ama gelişmelere göre, "Love and Thunder" için zaten genişleyen bir oyuncu kadrosunun parçası olacak. Kötü adam Gorr the God Butcher'ı canlandıran Christian Bale, uzaylı Korg rolünü yeniden canlandıran Waititi ve Asgardlı savaşçı Sif olarak geri dönenen Jaimie Alexander da kadroda yer alıyor. Chris Pratt ve Karen Gillan ise sırasıyla Yıldız Efendisi ve Nebula olarak "Guardians of the Galaxy" filmindeki rollerini yeniden canlandırıyor.

    Filmin kendine özgü hikayesi tamamlandı ama Portman'ın Mighty Thor'u oynayacağını biliyoruz. Thor'un uzun süredir ilgisini çeken, aşkı Jane Foster'ın olduğu bir Marvel çizgi romanının hikayesinden yola çıkarak tasarlandı. Waititi, senaryoyu Jennifer Kaytin Robinson'la birlikte yazdı. “Thor: Love and Thunder”, 6 Mayıs 2022'de gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top