Hesabım
    Tony Hale, Alia Shawkat ve Jake Lacy, "Being The Ricardos" Filminde!

    Being The Ricardos kadrosu genişliyor!

    Son olarak The Trial of Chicago 7 ile başarı yakalayan senarist ve yönetmen Aaron Sorkin'in imzasını atacağı Being The Ricardos filminin oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendi. Yeni duyuruya göre Tony HaleAlia Shawkat ve Jake Lacy kadroya katıldı.

    Arrested Development'ın tanınan isimleri Tony Hale ve Alia Shawkat'ın yanı sıra Being The Ricardos'da rol almak üzere High Fidelity ile tanınan Jake Lacy kadroya eklendi. Daha önce yapılan açıklamaya göre, filmin başrolünü Nicole Kidman ile Javier Bardem üstlenecek. Eski adı Lucy and Desi olan Being The Ricardos, 1950'li yılların ünlü isimleri Lucille Ball ile Desi Arnaz'ın kariyerlerini, özel yaşamlarını gözler önüne serecek.

    Aaron Sorkin'in senaryosunu yazdığı Being the Ricardos'un, 1950'li yıllarda çok popüler olan I Love Lucy dizisinin bir bölümünün çekimleri sırasında Lucille Ball ve Desi Arnaz'ın arasında geçen sorunların kariyerlerini ve ilişkilerini nasıl bitirdiğini anlatacağı söyleniyor. I Love Lucy'nin Pazar günleri senaryo okumalarıyla başladığı ve Cuma günü izleyiciler eşliğinde sit-com olarak çekildiği biliniyor.

    Amazon Stüdyoları, Aaron Sorkin'in bu yeni projesinin arkasında olacak. Filmin yıldızları Nicole Kidman, Javier Bardem, J.K. Simmons ve Nina Arianda olacak. Ayrıca Clark Gregg, Linda Lavin, Robert Pine gibi isimler filmdeki yıldızlara eşlik edecek. Being The Ricardos'un çekimleri yakında başlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top