Hesabım
    Sylvester Stallone, Rocky'nin Geçmişine Götürecek!

    Yeni bir dizi geliyor olabilir.

    Yıldız oyuncu Slyvester Stallone, yeni bir açıklamada bulundu. Söylediklerine göre kendisinin başrolünde yer aldığı Rocky serisinin geçmişine götürecek olan bir dizi yazıyor. Rocky serisi 6 başarılı filme sahip. Ayrıca spin-off diyebileceğimiz Creed serisi kaldığı yerden devam ediyor.

    Sylvester Stallone, sosyal medya üzerinden Rocky Balboa prequel dizisi hakkında şu sözleri sarf etti: "Streaming için Rocky'nin geçmişini anlatan bir senaryoyu bu sabah yazmaya başladım. Karakterlerin kalbine gitmek için 10'ar bölümden oluşan birkaç sezon olacak.

    Rocky Balboa'yı son zamanlarda Creed filmlerinde Adonis Creed'in koçu olarak görüyoruz. Stallone'nin söylediklerinden anladıklarımıza göre Rocky'nin boks şampiyonu olmadan önceki yaşamından kesitler izleyeceğiz. Seriye ait ilk film, 1976 yılında gösterime girmişti. Filmin konusu ise şöyleydi: Rocky Balboa boş zamanlarında yaşadığı küçük şehrin yerel kulüplerinden birinde boks yapan amatör bir boksördür. Amerika'da yeni yılın boks maçlarının programları tamamlanmak üzeredir, ancak Apollo Creed isimli yenilmez boksör sakatlanmıştır. Bu başarılı boksörün önerisi üzerine turnuvaya adı duyulmamış amatör bir boksör alınacaktır. Bu isim de Rocky'den başkası değildir. Rocky artık yılın en önemli maçının aktörlerinden biridir ve bu zorlu hazırlanma sürecinde en büyük yardımcısı antrenörü Mickey ve büyük aşkı Adrian olacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top