Hesabım
    Thundercats Filminin Yönetmeni Adam Wingard Olacak!

    Godzilla vs Kong'un yönetmeni, Thundercats'i yönetecek!

    Godzilla vs. Kong'un yönetmen koltuğuna oturan ve adından söz ettiren Adam Wingard'ın gelecek projesi Thundercats olacak. Warner Bros, film için Wingard ile anlaşma imzalama kararı aldı. Yönetmene, uzun süredir iş birliği içerisinde olduğu Simon Barrett eşlik edecek.

    1980'li yıllarda çizgi roman olarak okuyucularının karşısına çıkan Thundercats, çizgi dizilerinin ardından filme uyarlanıyor. 3 yıl boyunca 24 sayısı yayınlanan Thundercats, Üçüncü Dünya isimli bir gezegende geçiyor. Kedi ve insan karışımı gibi görünen kahramanlarla her sayıda yeni bir maceraya yelken açılıyor. Seri, Thundera isimli gezegenin ölümüyle başlıyor. Gezegen, Thundereans'ın düşmanları Plun Darr mutantları tarafından saldırıya uğramıştır.

    Yönetmen Adam Wingard ve Simon Barrett, You're Next veThe Guest filmlerinde iş birliğine gitmişti. Film, animasyon ve CGS karışımı olacak. Söylenenlere göre Adam Wingard'ın Thundercats için yazdığı 272 sayfalık el emeği senaryosu bulunuyor. Yönetmen, Thundercats hakkında şu sözleri ifade etti: "Thundercats benim için hayallerimin gerçek olması anlamına geliyor. Lisedeyken buna takıntılıydım. Bunun için biraz yaşlı olduğumu düşünebilirsiniz. Thundercats saplantısının 6 yaşındayken olabileceğini düşünebilirsiniz. Ama gerçek takıntım lisede, sinemacı olma isteğimin zirvede olduğu dönemde geldi."

    Adam Wingard'ın imzasını attığı Godzilla vs Kong, yarın gösterime girecek. Ülkemizde ise sinemalar 12 Mayıs'a kadar kapalı olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top