Hesabım
    Netflix Filmi "Ride or Die"dan Fragman!

    Yolculuk temalı Ride or Die'dan fragman paylaşıldı.

    Japon yapımı romantik dram filmi Ride or Die'ın resmi fragmanı yayınlandı. Japon yönetmen Ryuichi Hiroki'nin imzasını attığı film, yakında izleyici karşısına çıkacak. İki kadının birlikte yolculuğa çıkmasıyla başlayan film, merakla bekleniyor.

    Yolu arkaplanına alıp samimi bir film olarak karşımıza çıkan romantik dram türündeki Ride or Die'ın konusu ise şöyle: Nanae, yirmili yaşlarında mutsuz bir evliliği olan genç bir kadındır. Acımasız kocası tarafından şiddete uğrayan Nanae, içine düştüğü durumdan nasıl kurtulacağını bilemez. Nanae'ye yıllardır aşık olan Rei, sevdiği kadının istismarcı kocasından kurtulmasına yardım eder. Daha sonra kaçan Rei ve Nanae’nin duyguları bu süreçte alevlenir.

    Filmin başrollerini Rei rolüyle Kiko Mizuhara ve Nanae rolüyle Honami Sato paylaşıyor. Söylenenlere göre romantik filmde hafif bir Gone Girl havası bulunuyor. Ride or Die henüz ne Japonya'da ne de Amerika'da gösterime girdi. Netflix, filmi 15 Nisan tarihinde yayınlamayı planlıyor. Dijital streaming platformu Netflix, dopdolu bir Nisan programıyla karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top