Hesabım
    Sony, Yeni ‘Resident Evil’ Filminin Vizyon Tarihini Erteledi

    Resident Evil, beklenenden yaklaşık 3 ay sonra prömiyer yapacak..

    Sony, "Resident Evil: Welcome to Raccoon City"nin gösterim tarihini erteledi. Kıyamet atmosferli korku filminin gösteriminin 24 Kasım'da yapılması planlanıyor. "Resident Evil" daha önce 3 Eylül için ayarlanmıştı ve Disney'in o tarihte Marvel macerası "Shang-Chi and Legend of the Ten Rings"i açması bekleniyordu. Sony'nin büyük bütçeli bir süper kahraman filminden “Resident Evil”ı ayırmak istemesinin en büyük sebebi ABD'de sinema salonları ve izleyicilerinin geri dönüşünün belirsizliği.

    Geçtiğimiz haftalarda, stüdyolar yıl boyu süren tarih değişikliklerine yenilerini eklediler. Lionsgate'in “Spiral: From the Book of Saw”, 14 Mayıs'ta, beklenenden bir hafta önce piyasaya sürülecek. Warner Bros. kısa süre önce “Mortal Kombat”ın bir hafta ertelendiğini ve 23 Nisan'a taşındığını duyurdu. Bu arada, Disney de değişiklik yaptı ve "Black Widow" (9 Temmuz)'la "Shang-Chi" dahil olmak üzere çeşitli filmler için planlar sürekli değişiyor.

    "Resident Evil: Welcome to Raccoon City", aynı adlı video oyunu serisine ve Milla Jovovich liderliğinde yıllardır süren gişe rekortmeni film serisine dayanıyor. Johannes Roberts (“47 Meters Down”), 1990'ların sonlarında gerçekleşecek olan ve “The Maze Runner” yıldızı Kaya Scodelario'nun rol aldığı yeni uyarlamayı yazdı ve yönetti.

    Filmin tanıtımında şöyle yazıyor: “İlaç devi Umbrella Corporation'ın bir zamanlar patlayan evinde, Raccoon City artık ölmekte olan bir Midwestern kasabası. Şirketin göçü, şehri, yüzeyin altında büyük bir kötülüğün kaynaştığı çorak bir araziye bıraktı. Bu kötülük açığa çıktığında, kasaba halkı sonsuza kadar değişecek ve hayatta kalan küçük bir grup, Umbrella'nın arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmak ve gecenin sonuna kadar devam etmek için birlikte çalışmalıdır."

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top