Hesabım
    Netflix, Knives Out'un Devam Filmlerini Rekor Ücrete Satın Aldı

    Knives Out'un ikinci ve üçüncü filminin hakları Netflix'in oldu!

    Netflix, 2019 yapımı cinayet gizeminin sonraki iki devamı olan "Knives Out 2" ve "Knives Out 3"nin hakları için şaşırtıcı bir şekilde 450 milyon dolar harcıyor. Filmler, yönetmen Rian Johnson ve ilk dedektif hikayesinde unutulmaz bir şekilde bir araya geldiği Daniel Craig'i yeniden bir araya getirecek. İlk "Knives Out", filmi Netflix'e satan Media Rights Capital tarafından yapıldı.

    İlk film Lionsgate tarafından dağıtıldı ve 40 milyon dolarlık bir bütçeyle 311.4 milyon dolar kazandı. Johnson, en iyi orijinal senaryo dalında Oscar'a aday gösterildi. Devam filmleri, yayın alanında daha fazla rekabetle karşılaştığı için Netflix'in önem gösterdiği bir plandı. Son aylarda, Netflix'in hakimiyetine meydan okumak için HBO Max, Disney Plus ve Apple TV Plus gibi yeni rakipler ortaya çıktı ama Netflix, bu seriyi kimseye kaptırmamak için kesenin ağzını açtı.

    Daniel Craig, özel dedektif Benoit Blanc rolünü yeniden canlandıracak. Filmler, Craig'in beş filmlik James Bond görevini tamamladıktan sonra yeni bir seriye imza atması anlamına geliyor. Son Bond rolünü üstlendiği “No Time to Die” filmi bu sonbaharda gösterime girecek ve film, Covid-19 nedeniyle birden fazla kez erteleme kararı almak durumunda kaldı.

    Johnson, daha önce “Star Wars: The Last Jedi”, “Looper” ve “Brick” filmlerini yönetmişti. "Knives Out"u Agatha Christie tarzı bir katil kim hikayesi olarak tasavvur etti. İlk film, evinde öldürülen eksantrik bir yazara odaklandı. Para toplayan ailesi kendisini şüphe altında buldu ve katilin kim olduğunu bulmaya çalışan bir dedektif devreye girdi. Yıldızlardan oluşan oyuncu kadrosunda Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Ana de Armas, Michael Shannon, Don Johnson, Toni ColletteLakeith Stanfield ve yakın zamanda kaybettiğimiz Christopher Plummer yer alıyordu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top