Hesabım
    Ed Helms ve Patti Harrison'lı "Together Together"dan Fragman Paylaşıldı

    Sundance Film Festivali'nin yıldızlarından Together Together'ın yeni fragmanı yayında.

    Ed Helms ve Patti Harrison'ın başrolünü paylaştığı romantik komedi türündeki Together Together'ın resmi fragmanı yayınlandı. Yılın beğenilen düşük bütçeli indie filmlerinden Together Together, dünya prömiyerini Sundance Film Festivali'nde gerçekleştirmişti. Film, 40 yaşındaki Matt ile 26 yaşındaki Anna'nın arasında geçen hiç romantik olmayan olayları anlatıyor.

    Filmin konusu ise şöyle: 26 yaşındaki Anna, Matt adında kırklı yaşlardaki bir adam ile çocuğunu dünyaya getirmek için anlaşır. Bunun için alacağı para ile Anna üniversiteden mezun olmayı planlar. Anna bu duruma sadece bir iş gözüyle baksa da Matt’in yaklaşan ebeveynliğine karşı dizginleyemediği coşkusu, Anna’yı ısrarla hayatına davet etmesine neden olur. Bu süreç ikisinin arasında beklenmedik bir bağın oluşmasına neden olur.

    Bleecker Street Films bünyesinde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Together Together'ın yönetmenliğini ve senaristliğini Impulse ile tanınan Nikole Beckwith üstleniyor. Together Together, yönetmenin 2015 yılında çektiği Stockholm, Pennsylvania'nın ardından gelen ikinci uzun metraj filmi. Filmin oyuncu kadrosunda ise Ed Helms ve Patti Harrison'ın yanı sıra Rosalind Chao, Timm Sharp, Bianca Lopez gibi isimler yer alıyor. 

    Together Together, 23 Nisan tarihinde yurt dışındaki sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top