Hesabım
    Corin Hardy, Netflix ile Birlikte Korku Filmi Çekecek

    Corin Hardy, Every House Is Haunted filmiyle karşımıza çıkacak.

    Başarılı korku filmleriyle tanınan yönetmen Corin Hardy'nin, dijital streaming devi Netflix ile anlaşma imzaladığı resmi olarak açıklandı. Yönetmen, Netflix ile birlikte korku türündeki Every House Is Haunted'ı hayata geçirmek için hazırlanıyor. 

    Corin Hardy, özellikle 2018 yılında yönettiği ancak eleştirmenler tarafından beklentileri karşılamayan The Nun filmiyle tanınıyor. Ayrıca The Hallow ve Gangs of London yapımlarının yönetmenliğini üstlenen Hardy, şimdi ise Netflix ile birlikte çalışmak için hazırlık yapıyor. Every House Is Haunted adını alan korku türündeki film, Jason Pagan ve Andrew Deutschman'ın senaryosundan yola çıkılarak hayata geçirilecek. Filmin hikayesi, Ian Rogers'ın imzasını attığı The House On Ashley Avenue isimli hikayeden uyarlandı.

    Every House Is Haunted filmi bir sigorta müfettişine odaklanıyor. Müfettiş, bir çiftin ölmesine perili bir evin neden olduğu iddialarını çürütmeye çalışıyor. Ama adamın şüpheleri bir medyum sayesinde gerçeğe doğru yol alacaktır. Müfettiş, kendi gözleriyle gördüğü olaylar nedeniyle evin perili olduğunu görecektir.

    Filmin yapımcılığını şimdilerde Doctor Strange In The Multiverse of Madness filmiyle meşgul olan Sam Raimi ve Zainab Azizi'nin prodüksiyon şirketi olan Raimi Productions üstlenecek. Every House Is Haunted'ın ne zaman çekileceği şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top