Hesabım
    Stephen Graham ve Andrea Riseborough "Matilda The Musical"ın Kadrosuna Eklendi

    Netflix'in Matilda The Musical filminin oyuncu kadrosu genişliyor.

    Netflix bünyesinde hayata geçirilecek olan Matilda The Musical'ın oyuncu kadrosuna iki yeni isim eklendi Andrea Riseborough ve Stephen Graham, Matilda The Musical'da başkahramanımız Matilda'nın anne babasını canlandıracak. Orijinal Matilda filminde bu karakterlere Danny DeVito ve Rhea Perlman hayat veriyordu.

    Emma ThompsonLashana Lynch ve Alisha Weir'in yer alacağı Matilda The Musical filminin oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendi. Açıklamalara göre Andrea Riseborough, Mrs. Wormwood'u, Stephen Graham ise Mr. Wormwood'u canlandıracak. İlk oyunculuk denemesini gerçekleştirecek olan Alisha Weir ise Matilda'ya hayat verecek.

    Roald Dahl'ın sevilen romanına dayanan Matilda, zeki bir kızın hayatına odaklanıyor. Wormwood ailesinin kızı olan Matilda, oldukça zeki bir kızdır. Ailesi onun tam bir baş belası olduğunu düşünse de Matilda’ya göre durum tam tersidir. İnsanları dolandırarak para kazanan Bay ve Bayan Wormwood günlerini televizyon başında pinekleyerek geçirir. Her şeyi kendi başına öğrenebilecek kapasiteye sahip olan Matilda, evde kötü ebeveynleri okulda ise korkunç okul müdürü ile uğraşmak zorunda kalır. Matilda, sınıf arkadaşlarının desteği ve sınırsız hayal gücü ile kaderini değiştirmeye çalışır.

    Matthew Warchus'un yönetmenlik koltuğuna oturduğu Matilda The Musical'ın Netflix'te ne zaman gösterime gireceği henüz bilinmiyor. Netflix son olarak Ryan Murphy'nin The Prom müzikalini yayınlamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top