Hesabım
    Amanda Seyfried'lı "Things Heard & Seen"den Fragman!

    Things Heard & Seen'in fragmanı yayında!

    Korku türündeki Netflix filmi Things Heard and Seen, gösterimini yapmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen filmden resmi bir fragman paylaşıldı. Başrolünde Amanda Seyfried'ın yer aldığı Things Heard & Seen, klasik bir korku filmi hikayesi ile başlayacak gibi görünüyor.

    Shari Springer Berman ve  Robert Pulcini'nin yönetmenlik koltuğuna oturduğu Things Heard and Seen'in konusu ise şöyle: Manhattan'da yaşayan genç bir çift, Hudson Vadisi’ndeki tarihi bir kasabaya taşınır. Yeni hayatlarına alışmaya çalışırken çift, çok geçmeden evliliklerinin tıpkı bulundukları yerin tarihi gibi karanlıkta olduğunu keşfeder.

    Things Heard and Seen, Elizabeth Brundage'ın imzasını attığı All Things Cease to Appear isimli romandan uyarlandı. Berman ve Pulcini, filmin senaryosunu kaleme alan isimler oldu. Amanda Seyfried yakın zamanda başka bir korku filmi olan You Should Have Left'te rol almıştı. Ardından ise oyuncuyu Mank'te izleme şansı yakalamıştık. Things Heard and Seen'in oyuncu kadrosunda Seyfried'ın yanı sıra eşi rolünde James Norton, Rhea Seehorn, Natalie Dyer, F. Murray Abraham gibi isimler yer alıyor.

    Things Heard and Seen, Netflix'teki izleyicileriyle 29 Nisan tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top