Hesabım
    James Gunn, The Suicide Squad'ın Sinema Fragmanını Paylaştı

    The Suicide Squad izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    Marvel'da Guardians of The Galaxy filmlerini başarılı bir şekilde yöneten James Gunn'ın imzasını attığı The Suicide Squad'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Yönetmen, yeni fragmanın sinemalarda özel olarak geçtiğimiz günden itibaren yayınlandığını belirtti.

    Büyük bir heyecanla beklenen The Suicide Squad'dan yeni bir fragman paylaşıldı. İlk fragmandan farklı olan çok şey olsa da, bu fragmanın sinemalarda yayınlandığını biliyoruz. James Gunn, fragmanı "Bugün 1 Nisan. Buradaki tek şaka süper kötülerin Amanda Waller ile çalışmayı kabul etmesi." noturla paylaştı.

    18+ olacağını bildiğimiz The Suicide Squad filminin oyuncu kadrosunda Margot RobbieViola DavisJai Courtney Joel KinnamanDavid DastmalchianJohn CenaJoaquín CosíoNathan FillionJoel Kinnaman, Mayling Ng, Flula BorgSean GunnJuan Diego BottoStorm ReidPete DavidsonTaika WaititiAlice BragaSteve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer HollandIdris Elba ve Michael Rooker yer alıyor.

    Filmin konusuna göre, kötü kahramanlarımız hapishaneden çıkabilmek için bir görevle başa çıkmak zorundadır. Bunun için öncelikle  Task Force X'e katılmalıdırlar. Bu göreve Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin ve herkesin favori psikopatı Harley Quinn dahil edilir.

    The Suicide Squad, 6 Ağustos 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top