Hesabım
    Warner Bros, Trench ve New Gods'ı İptal Etti!

    Warner Bros'tan yeni iptal kararları geldi.

    Warner Bros'un yaptığı yeni açıklamaya göre bazı filmler rafa kaldırıldı. İptal duyurusunda yer alan filmler arasında James Wan'in imzasını atacağı Aquaman spin-off'u Trench ve Ava DuVernay'ın yönetmenliğini üstleneceği New Gods bulunuyor.

    Warner Bros, muhtemelen coronavirüs yüzünden filmlerini sinemalarda gösterememesi nedeniyle bütçe kısıtlamasına gidiyor. Yönetmen Ava DuVernay'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya göre hem The Trench filmi, hem de New Gods filmi iptal edildi. Paylaşımda şu sözler yer aldı: "Tom, New Gods'ı seninle birlikte yazmayı sevdim. Barda, Scott, Granny, Highfather ve The Furies hikayesinin bu şekilde sonlandırılmasına çok üzüldüm. Kirby'nin Dördüncü Dünyası'na dalmak hayatta bir kez yapılabilecek bir maceraydı. Bu elimizden alınamaz. Arkadaşlığın için teşekkür ederim."

    Ayrıca kaynaklardan gelen bilgilere göre DC, bu projeleri önümüzdeki birkaç yıl içerisinde hayata geçirmenin işleri çok sıkıştıracağını düşünüyor. Bu durumda ilerleyen yıllarda The Trench ve New Gods yeniden gündeme gelebilir. Bu sırada DC, HBO Max'te yayınlanacak birçok süper kahraman filmini hayata geçiriyor. Son olarak Justice League ve Wonder Woman 1984 gösterime girdi. Aquaman 2, Shazam: Fury of The Gods, Black Adam gibi projeler yerli yerinde duruyor. James Wan, Aquaman 2 için çalışmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top