Hesabım
    "Black Widow"dan Yeni Fragman!

    Scarlett Johansson'lı Black Widow, Disney+ ve sinemalarda izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Marvel Sinematik Evreni'ne Avengers: Endgame ile veda eden Black Widow'un solo hikayesini anlatacak olan Black Widow filminden bir fragman paylaşıldı. Disney, yakın zamanda yaptığı açıklamayla birlikte filmi hem Disney+'ta hem de sinemalarda göstereceğini belirtmişti.

    Disney, Scarlett Johansson başrollü Black Widow filmini Disney+ dijital streaming platformunda üyeliğe ek olarak 30$ karşılığında gösterime sunacak. Bu karar, filmin birçok kez sinemalarda gösterime girmeye çalışması ve ertelenmesinin ardından zorunlu olarak verildi. Black Widow filminde Natasha Romanoff'un geçmişinden bir kesit izleyeceğiz. Film henüz vizyona girmemiş olmasına rağmen Black Widow'da rol alan Florence Pugh ile daha uzun süreli anlaşma imzalamıştı. Yelena karakteriyle karşımıza çıkacak olan Pugh, Hawkeye dizisinde görülecek. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda  David HarbourRachel WeiszWilliam Hurt ve O-T. Fagbenle yer alıyor.

    Black Widow,9 Temmuz 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak. Ülkemizde sinemalar, eğer coronavirüs bir kez daha engel olmazsa Mayıs ayı itibariyle açılacak. Black Widow filmi 2020 yılının Mayıs ayından beri vizyona girmeye çalışıyor. Karakteri son olarak Avengers: Endgame'de görmüştük ve karakter evrene veda etmişti. Endgame'de Iron Man gibi kahramanlara veda etme fırsatı bulduk. Ancak Black Widow için yeterli zamanın olmaması nedeniyle solo bir filmin çekilmesine karar verilmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top