Hesabım
    Zendaya, "Space Jam: A New Legacy"nin Lola'sı Olacak

    Space Jam: A New Legacy'den yeni detaylar!

    Yıldız oyuncu Zendaya'nın Space Jam: A New Legacy'nin seslendirme kadrosuna yeni bir isim eklendiği resmi olarak açıklandı. Zendaya, filmde Lola karakterine sesiyle hayat verecek. Euphoria dizisiyle bir yıldıza dönüşen Zendaya'yı, tasarımları değiştirilmiş ve daha feminist hale getirilmiş bir Lola ile izleyeceğiz.

    Yönetmen Malcolm D. Lee'nin daha önce yaptığı açıklamalara göre Lola Bunny karakteriyle ilgili birçok detay değiştirildi. Karaktere yapılan eski seksist tasarım sadeleştirilerek Lola'ya genç bir kız imajı verildi. Yönetmen, Lola'nın 1996 yapımı Space Jam'de politik olarak doğru olmadığını ifade ederek bu işe başlamıştı. Lee, esasen Space Jam'i 2019 yılında ilk kez izledi ve bunun üzerine bir çocuk filminde bu kadar cinsel ögenin yer almaması gerektiğini belirtmişti.

    Aynı zamanda Pepe Le Pew karakteri de filmden çıkarıldı. Çünkü karakterin tacizci olduğu biliniyordu. Ama henüz yeterli bilince sahip olmayan eski kültüre göre Pepe Le Pew'un davranışları komikti ve herkes onu seviyordu. Şimdilerde ise karakter yalnızca tacizci olarak anılıyor. Warner Bros bünyesinde geliştirilen ve uzun süredir beklenen filmin oyuncu kadrosunda James'in yanı sıra Star Trek: DiscoveryThe Walking DeadOnce Upon A TimeThe Good Wife gibi yapımlardan tanıdığımız Sonequa Martin-Green; Marvel Sinematik Evreni'nin yıldızı Don Cheadle; ilk kez oyunculuk performansı sergileyen genç isim Cedric Joe; NBA oyuncuları olan Damian Lillard, Anthony Davis ve Klay Thompson, WNBA yıldızları olan Phoenix Mercury'den Diana Taurasi ile Los Angeles Sparks'tan Chiney ve Nneka Ogwumike gibi isimler yer alıyor.

    Space Jam: A New Legacy, ülkemizdeki izleyicileriyle 16 Temmuz'da sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top