Hesabım
    Zack Snyder, Justice League Snyder Cut'tan Silinen Bir Sahneyi Paylaştı

    Justice League, gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

    Zack Snyder'ın yeniden çekimler yapıp kurgulayarak gösterime sunduğu Justice League'de kesilen sahnenin olmadığını düşünüyorduk, ama varmış. Yönetmen, HBO Max'te yayınlanan 4 saatlik filmden kesilmiş bir Joker sahnesini sosyal medya üzerinden paylaştı.

    Justice League'in yeni versiyonu, geçtiğimiz ay içerisinde HBO Max üzerinden izleyici karşısına çıktı. Eleştirmenlere ve hayranlara göre filmin 4 saatten uzun olması, Justice League'in yararına olmuş durumda. Her ne kadar çok uzun olsa da karakter hikayeleri bu sayede tamamlanmış gibi görünüyor. Tabii tüm kahramanlarımızı son kez aynı filmde görmüş olabiliriz. Ayrıca Jared Leto'lu Joker'i de filmde ek sahneler sayesinde görme şansı yakaladık. Zack Snyder, Joker'in yer aldığı ama kesilen bir sahneyi sosyal medya üzerinden paylaştı.

    Justice League, 2017 yılında ilk kez izleyici karşısına geçmiş ve neredeyse tüm izleyicileri hayal kırıklığına uğratmıştı. Çünkü projenin ortasında Zack Snyder ayrılmak zorunda kalmış ve koltuğu Joss Whedon'a devredilmişti. Warner Bros ve Whedon, Justice League'in tonunu değiştirmiş, bazı sahneleri yeniden çekme kararı almıştı. Zack Snyder'ın yeniden ipleri eline almasıyla birlikte filmin tüm çekilen sahneleri kullanılarak yeniden kurgulandı. Filmin oyuncu kadrosunda Gal Gadot, Ben Affleck, Henry Cavill, Ray Fisher, Ezra Miller, Jared Leto gibi yıldız isimler yer alıyor. Filme HBO Max üzerinden ulaşılabilse de platform, Türkiye'de henüz açılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top