Hesabım
    Timur Bekmambetov'un Screenlife Altında Çektiği "Profile" Filminden Fragman!

    Sosyal medyayı odağına alan Profile'dan fragman paylaşıldı.

    Kendi formatında televizyon showları ve filmler çekip yayınlayan şirket Screenlife'ın yeni filmi Profile'dan fragman paylaşıldı. Web kameralarından çekim yapılıyormuş izlenimi veren bu formatta daha önce de birçok film hayata geçirilmişti. Timur Bekmambetov, Profile'ın yazar ve yönetmenliğini üstlendi.

    Valene Kane ve Shazad Latif'in başrolünü paylaştığı Profile, İngiliz bir gazeteci ile terörist başını odağına alıyor. Face Time uygulaması üzerinden iletişime geçmelerine tanıklık edeceğimiz ikili, birbirlerini anlayabilmek için Google Translate kullanacak. Timur Bekmambetov, filmin senaryosunu Britt Poulton ile birlikte kaleme aldı. Ayrıca Olga Kharina ile birlikte yapımcılığını üstlendi.

    Profile'ın konusu ise şöyle: Amy Whittaker, Avrupalı kadınların IŞİD'e katılmasını araştıran bir gazetecidir. Konuyu daha fazla araştırmak için 'Melody Nelson' adını kullanarak sahte bir Facebook profili oluşturan Amy, Suriye'de yaşayan IŞID savaşçısı olan Bilel ile iletişim kurar. Günlük olarak Bilel ile konuşmaya başlayan Amy, gizlice konuşmalarını kaydeder. Artık Bilel ile iyice bağ kuran Amy, konuşamalarında araştırması ile ilgili sınırları zorlamaya başlar. Genç kadın bir süre sonra Bilel ile konuşmalarının kendisi için büyük bir tehlike oluşturmaya başladığını fark eder.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top