Hesabım
    Edgar Ramirez, Oyun Uyarlaması ‘Borderlands’in Kadrosunda

    Popüler video oyununun sinema uyarlamasına bir yıldız daha..

    Edgar Ramirez, popüler video oyununun büyük ekran uyarlaması olan “Borderlands”te rol alıyor ve Cate Blanchett, Kevin HartJamie Lee Curtis ve Jack Black'in yer aldığı A listesindeki bir gruba katılıyor. Ramirez, evrendeki en güçlü kişi olarak kabul edilen bir iş devi ve silah üreticisi olan Atlas adlı bir karakteri canlandıracak.

    Hikaye, gizemli bir geçmişi olan kötü şöhretli bir kanun kaçağı olan Lilith'i (Blanchett) izliyor. İsteksizce ana gezegeni Pandora'ya döner ve Atlas'ın kayıp kızını bulmak için beklenmedik bir ittifak kurar. Lionsgate filmini yöneten Eli Roth, “Edgar çapındaki bir aktörün, yeteneğinin ve karizmasının Cate Blanchett ve bu olağanüstü oyuncu kadrosuyla birlikte oynaması ne büyük bir onur. Atlas, gerçekten manyetik bir kişilik olmalı, karizması ve çekiciliği olan biri ama her şeyin altında o tehdit havasını da barındırmalı. İlk performanslarından beri Edgar’ın hayranıyım ve her dramatik dönüşte beni şaşırtmaya devam ediyor. Vahşi, eğlenceli ve daha önce Edgar'dan gördüklerimizden çok farklı bir şey yaratmak istiyoruz. Onunla çalışacağım için çok, çok heyecanlıyım." dedi.

    Lionsgate Motion Picture Group'un başkanı Nathan Kahane de bir açıklama yaptı ve; “Edgar'ın varlığının gücü ve bir aktör olarak yeteneğinin gücü onu 'Borderlands'te pek çok kişinin kaderini kontrol eden bir karakter olan Atlas'ı oynamak için ideal bir seçim haline getiriyor. Bu mükemmel oyuncu kadrosuna daha mükemmel bir katkı." dedi.

    Ramirez kısa süre önce bir Netflix aile komedisi olan "Yes Day"de ve HBO dizisi “The Undoing”de rol aldı. Daha sonra Disney’in “Jungle Cruise” ve Universal’in casus gerilim filmi “The 355”te rol alacak. Ramirez, ilk önemli çıkışını Altın Küre dahil birçok ödüle aday gösterildiği mini dizi "Carlos"la yapmıştı. Yakın zamanda ise "American Crime Story" performansıyla yine Altın Küre ve diğer ödüllerde adından söz ettirmeyi başardı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top