Hesabım
    Michael B. Jordan'lı Without Remorse'un Son Fragmanı Yayında!

    Without Remorse, Amazon üzerinden izleyici karşısına çıkacak.

    Tom Clancy'nin yazarı olduğu romanların en ünlü kahramanlarından biri olan John Clark'ın hikayesi, Without Remorse ile film oldu. Michael B. Jordan'ın yıldızı olduğu Without Remorse'tan yeni bir fragman paylaşıldı. Film, Nisan ayının sonunda Amazon Video Prime üzerinden izleyici karşısına çıkacak.

    Yılın büyük merakla beklenen filmlerinden Without Remorse'da Michael B. Jordan'ın Tom Clancy'nin en meşhur kahramanlarından biri olan John Clark'a hayat vermesi bekleniyor. Jack Ryan evreninin bir kahramanı olan John Clark, Amerikan ordusunun en elit askerlerinden oluşan Navy Seal takımında görev almıştır. Oradaki görevi bittikten sonra da CIA'de operasyon sorumlusu olarak iş yapmaya başlar. Without Remorse'un oyuncu kadrosunda John Clark rolüyle Michael B. Jordan'ın yanı sıra Jamie BellLuke MitchellCam GigandetJodie Turner SmithJacob ScipioBrett Gelman, Jack Kesy ve Colman Domingo yer alıyor.

    Tom Clancy'nin romanlarında John Clark ilk kez Jack Ryan'a yardımcı karakter olarak ortaya çıkar. Ama Without Remorse romanıyla birlikte karakter kendi hikayesine sahip olur. Filmin yönetmen koltuğuna Sicario: Day of The Soldado'dan tanıdığımız Stefano Sollima oturuyor. Senaryoyu ise Taylor Sheridan kitaptan uyarladı.

    Film, Amazon'daki izleyicileriyle 30 Nisan tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top